![]() |
Adanalı Bela - Nerelerdesin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adanalı Bela - NerelerdesinYine hayallerim deli dolu Yine duygularım paramparça Nerelerdesin********* Hasretim sana yüreğim yanar Mevsimler değişir çiçekler solar Nerelerdesin nerelerdesin ah Hadi meleğim geri dön bana Aklimdasin gunduz gece aklimdasin her zaman Sen gittigin an gulum dunyam oldu benim zindan Hata yaptim uzdum seni hata suskun olmaz inan Ruh bedenden ciksin gulum seni biraktigim an Kahpe hayatin bir oyunuydu bana yapilan Sozlerim yine sana birakma beni can Benden baska yar olmaz inan sana boyle tapan Yine sen oldun melegim beni yalniz birakan Kalbimi verdim ellerimle kir at gonlumude yar Zalim felek zaten boyumuz kadar atti tokat En buyuk zulumu felegin seni benden ayirmak Bana dustu bak yine bu buyuk aski tasimak Hayatimda hersey yalanmis sevgimse gercek Seni benden ayiramazlar bunu herkes gorecek Eger gidersem birgun seni kimler sevecek Sana baskasi dokundugu an bu serserin olecek Serseriyim belki ama gonlumde buyuk bir sevda Kanar durur her zaman merhem bulunmaz yarama Gitsen gelmesen bile bu canim feda yoluna Gokteki Allahim sahit bu bitmeyen askima Kuranima Allahima vede kitabima yemin Seni sevmekten ben asla bir an olsun vazgecmedim Sana giden yollar olum olsa kosarak gelirim Bu hayatta sensin yarim benim en buyuk yeminim Kalmadi bak yine mecalim gonlumdeyse aciz sevgin Aklimi basimdan alan senin kap kara gozlerin Canimi acitan tek sey o son sozlerin Artik bitti degisin olum gibiydi sevdigim Bu sana son rapim gonlumde deli hasretin Sana verdigim bu sevgimi ben kimseye vermedim Belki deger bilmedin bak ben yine kaybedendim Mezar tasima yazin ben bir tek seni sevdim Dort duvar arasinda Yine ben sensiz Cekip gitme be gulum Boyle nedensiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|