![]() |
Müttefik Crew - Duygu Sokağı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müttefik Crew - Duygu SokağıMüttefik Crew - Duygu Sokağı : Tweet Utku Verse: Evet duygu bankası gibi işte yine yüreğim Gittiğin günden buyana ben hergecede teklerim Sensiz olan günler hapis sanki bana meleğim Böyle olsun istemezdim yine sarhoş bedenim Hatırla deme bana boşuna hiç çıkmadıki aklımdan Sen sevmesende ben seviyorum herkez bunun farkında Yitirdim hayallerimi artık hasretinle yanıyorum ![]() Papatyam diye severken hani nerdesin bilmiyorum ? Spek Verse: Nerdesin nerdeyiz bilmezler laf yaparlar anca Son sigaramı yakarken söndü sokakta lamba Gözyaşı duman ve hüzün zamansa seher vakti Yalnız belirtiyim kilitledim açamazsın artık kalbimi Hiç niye diye sorma kendinde biliyosun sebebi Yanımda olmadığı her saniye özlerm bn mervemi [ kaynak: http://sarki ![]() ![]() ![]() Bende onda hissettim gerçek olan nefesi Teselliye gerek yok sevgilimdir kalbimin merhemi Ramos Kindar Verse: İstemesen şimdi bende durmam burda bi dakka Gitme nolur ellerimden uzaklaşma bi daha Son bakış yıkar bedeni öldürür bak o anda Yenilmek zorundamıyım senle oynadığım kumarda Bu ilk defa değil adını gökyüzüne haykırışım Gözbebeklerinden hariç aramıyorum başka ışık Yaşlandırıyor her bi duman genç olsada yaşım Bekleme ayrılık git burdan çünkü delice aşığım Nefer Verse: Nasılsın bugünlerde ben birazcık mutsuzum Senle olup olmamanın bu kaçıcı kuşkusu Bende içki şişesi biraz unutturuyor gözleri Bu kaçıncı savaşım ve kaçıncı yenilgi Harap bitap bi haldeyim kadeh veya sağa döner Bende Sigara yakılınca Ölüm bedeni seyreder Özlemiyorum dersem birgün inan kafama sıksınlar Bir parçam elden gidiyor kopar içten çığlıklar |
![]() |
![]() |
|