![]() |
Tanju Okan - Hancı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tanju Okan - HancıGurbetten gelmişim, yorgunum hancı! şuraya bir yatak ser yavaş yavaş ![]() ![]() ![]() aman karanlığı görmesin gözüm, beyaz perdeleri ger yavaş yavaş ![]() ![]() ![]() sıla burcu burcu ille ocağım ![]() ![]() ![]() çoluk çocuk hasretinde kucağım sana her şeyimi anlatacağım, otur başucuma sor yavaş yavaş ![]() Güç bela bir bilet aldım gişeden, yolculuk başladı haydarpaşa 'dan ![]() ![]() ![]() hancı, ne olur, elindeki şişeden bir kaç yudum daha ver yavaş yavaş! ![]() ![]() Ben o gece hem ağladım hem içtim, iki gün diyardan diyara uçtum kayseri yolundan niğde'yi geçtim, uzaktan göründü bor yavaş yavaş ![]() ![]() ![]() Garibim, her taraf bana yabancı, dertliyim çekinme, doldur be hancı! ilk önce kımıldar hafif bir sancı, ayrılık sonradan kor yavaş yavaş ![]() ![]() ![]() Bende bir resmi var yarısı yırtık, on yıldır evimin kapısı örtük ![]() ![]() ![]() garip birde sarhoş oldu mu artık bütün sırlarını der yavaş yavaş ![]() ![]() ![]() İşte hancı! ben her zaman böyleyim, öteyi ne sen sor ne ben söyleyim? kaldır artık, boş kadehi neyleyim? şu benim hesabı gör yavaş yavaş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|