![]() |
Sancak Şimdi Ölsemde Olur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sancak Şimdi Ölsemde OlurSesini duysam da olur, yüzünü görsem de dedim kayboldun geceden ![]() Şimdi ölsem de olur ![]() ![]() İçim huzurludur böylece ![]() Kim derdi, böyle uslanmaz her yasaktan ayrı darbe doğar ![]() Kimi gözlerin peşinde yalanlar ve kanlar, bugün dolaşmasın yanımda ![]() Her masaldan bir pay çıkarsam ölmek isterim ![]() Yerine senin yanında uyanıp ölmeli bu gece ![]() Düşünüyorum da çok mu uzak kaldım? En yakınlarında vardı başka sevgiler ![]() Sen onlarındın sandım, içimdekini çaldın ![]() Bu defa fazlasıyla sen birikti ![]() Gidiyorum demiştin tokat gibi O yanındaydı üstelik ![]() Belki dinlemeyip alıp ta götürseydim seni ![]() Biraz da o kalsaydı benim gibi yerinde delik deşik ![]() Uyandığımda yoksan yanımda ![]() O saatten sonra hangi umut kalır yarından? İhtiyacım olsa şimdi çıkar mıydın yollara? Çıkmadın biliyorum ve başım düşer sol yana ![]() Sesini duysam da olur, yüzünü görsem de dedim kayboldun ![]() Geceden sabaha kadar düşündüm olmadı ![]() Şimdi ölsem de olur ![]() ![]() İçim huzurludur böylece ![]() Sesimi duymasın da kimseler ![]() Sesini duysam da olur, yüzünü görsem de dedim kayboldun geceden ![]() Şimdi ölsem de olur ![]() ![]() İçim huzurludur böylece ![]() |
![]() |
![]() |
|