Karaçalı-Evim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaçalı-EvimEVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma haleti ruhiyem pert&hissis biranda yavaş yavaş derine inen sızı bilmem saat kaç bir çift göz- küllük ve akan makyaj ![]() kıytırık manevra bozuk balans soluk surat hiç dolumsuz boş alan zombi ölümü bekler oysa heran geçirdiğin hastalıkla sınan yine de değer hayat yaşamak için buna inan ![]() sırf valiz ![]() koyacak kostumum yok sırf nefes ![]() almak için hiç gerek yok sırf kafes ![]() içine beni tıktıkları sırf insanım diye bunca yük vede bunca toz Benim evim ![]() TATMİNİM ZOR, KADER YAVER DESEM YALAN HADİSEM BOL, KİBRİM YALNIZ- YANSIZ İYOT MARTI KOKULU BİR ŞURUP BİZE KALAN BİLSE BELKİ BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİ ANAM BABAM KUTSAL ÜRPER ![]() TAPIN Kİ SENİ DE TANRI SANSINPİŞMANLIĞIN TENDE AÇILAN EN DERİN YARAYSA SENİ BOĞAN CANAVAR İÇTİĞİN SOĞUK SULARSA KADIN KILIĞINA GİRMİŞ ŞEYTANIMDAN MERHABA ![]() Davetiyenize kartvizit bayan baş kavalye, kes kurdeleni misafir et ![]() zıt ![]() aşkım cenaze seyr-ü cürmümeşhut bir nota ki cinayet Tenine sarılı mesut halde dün seviştik yok keramet ![]() İÇİM FERAH BUGÜN DE GEÇTİ, EZİL NEDAMET EVET HAMASET YERİNİ AL, GÜCÜM VESAYET İZİNİ SÜR ÇİZ SIRTIM LAYIK VER EMANET FETHETMİŞTİ GÖNLÜ TARİHİ BİR ESMER ZERAFET pandora açıl ![]() pandora kapan ![]() yatağımda bıraktığın yüzün kalk oradan ![]() tek noktada asılı kalan yüzlerce ayrıntı Kırılan yüzündeki aynadan hayatım alıntı AHŞAPTAN DAMLAYAN TİNER PARKEYE BULAŞAN ŞİİR KÜVETTE YATAN ÇOCUKLUĞUM ESKİ EVİM ![]() ESKİ SİHİR KURTLANMIŞ PENCEREDEN DÜŞüMÜ BÖLEN KİRİŞ ÇATISI AÇIK İÇİNDEYİM ![]() ÜSTÜM BAŞIM PAS KİR BULUNDUĞUM DURUM BİRİNCİ TEKİL TÜM TATLAR EKŞİ TENEKE DİBİNDE KALAN TORTU SİMSİYAH RENGİ HEP KIYISIZ BIRAKAN BOŞLUK ÇOK NADİR GEL-GİT ÇOK SARHOŞTUM BİYERİ SOYDUM ORASI BENİM EVİM ![]() evim ![]()
|
|
|
|