![]() |
Canfeza - Eylül |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canfeza - EylülSokağından geçenler beni kesiyo delice ![]() Burada canımı alsalarda emin ol yine gelicem ![]() Sabır küpüne döndüm,inat lanet olsun demicem Hangi serseriyle gülüşüyosan,ona geberttir beni de ![]() Hangi odada uyuduğunu,eve kaçta geldiğini, Pijamanın rengini,hangi kanalları sevdiğini Hergun dudaklarını öpen yalan malı sevgilini Buradan çok net görüyorum ve gördüklerim sevgi degil ![]() Çok şükür bu sıkıntıdan bir gecelik kurtuldum Tahmin et senden sonra kaç tane gül kurutuldu Seni kullanmak isteseydim tecavüzde edebilirdim Hiç ısrar etmezdim ben kolayca unuturum ![]() İstediğimi aldığımda susarım,bu yüzden ayaklarım varmaz sana ![]() Sensizliğe susarım ![]() O sanık yeterki benim ol ömür boyu karşılıklı susalım ![]() Nakarat: x2 Bunlar senin için kıçı kırık bikaç şarkıdan başka bişey değil, Biliyorumda peki ya benim için ? Her ikimizde insanız,mutlu olmak hakkımız ![]() Senin içinde fırtınalar yok,peki ya benim içim ? Hiç unutulmıycak satırlarda vardır ![]() Sana yürekten bıraktığım satırlarca yangın ![]() Başıma çöker evim,dumanı yakar genzimi ![]() Külde olsam hatırlıyorum odana batan kendimi Bu sana bakan gözlerim,sarhoş bir ******nin Yüz dolarlık heyecanından dahada tecrübelidir Sahi senin benden önce hiç hayranın olmamıştı Belki bundan dolayı böylr itici geliyodur tenim,canım benim! Ne salak kadınsın sen ben bu ayda doğdum ![]() Altı yıldır hep bu ayda bir kadınla oldum ![]() Bu aydan yıl başına tek bi yaprak doğdum Hatta on iki şarkı yazdım adına her cümlesi doğru ![]() Her cümlesi yürekten,yalandan laf üretmem ![]() Hoşuma gidiyo minik kalbimi bilmeden tüketmen ![]() Kalender takılıyorum bana hayatın verdiğince Beni sen bile yaşatamassın sükut'a erdiğimde ![]() ![]() Nakarat: x2 Bunlar senin için kıçı kırık bikaç şarkıdan başka bişey değil, Biliyorumda peki ya benim için ? Her ikimizde insanız,mutlu olmak hakkımız ![]() Senin içinde fırtınalar yok,peki ya benim içim ? |
![]() |
![]() |
|