![]() |
Sokrat St Ft. Keişan - Yaklaş Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sokrat St Ft. Keişan - Yaklaş BanaKeişan : Sen Yoksan Eğer Nefes Bile Zor Alırım, Kalbimi Avuçlarının Ardına Koy Kadınım, Üşüyeceğini Bile Hissetsem Birazcık, Sabaha Kadar Uyumam Örtmek İçin Yorganını ![]() Neyini Yapmadım? Söylesene Söz Verip, ![]() ![]() ![]() Hİslerim Elimde Maşa Kalbim İse Közlenir, Öyle mi? Şimdi İse Daha Bi' Basit, Ben Kalbimi Eritemicen Ulan Yağsan Asitle ![]() Kalbim Gökyüzünden Düşer Eline Vurursa, Bütün Cümlem Sen Adına Hep Kelimem Olursan, Ver Bütün Kalbini Bana, Üzülmem Bir Anlık, Paradan Daha Huzur Verir, Tenine Dokunmak ![]() Şimdi Daha da Garibim Çünkü Senle Hiç Olmadığı Kadar Yakınım ![]() ![]() Takılır Bütün Paranoyam Beyin Uçlarına, Hastayım, Narkoz Gibi Gel Dök, Vur İçini Kanıma ![]() ![]() Sokrat: Bazen Kendimi Tanımıyorum, Canımı Oku ![]() ![]() "Bu Gece Son Kez Gelip, Kadınım Olup, Terk Et Beni, Sensiz Bu Evin Tadı mı Olur?" Desemde Gitmek Zorundasın ![]() ![]() Sıfırdan Başlamak, Henüz Yolun Başı Olmasına Rağmen, Belli Bi' Amacın Yoktur, Çünkü Aşk Denen İllet Ruhlar Aleminde Somutlaşır ![]() ![]() Son Kez Aşktan Zarar Gelmez Kadınım, Lütfen Yaklaş Bana ![]() ![]() Ya Benim Ol Ya da Terk Et Güzelim, Benim Tarzım Değil Senle Arkadaş Kalmak ![]() ![]() Şimdi Gidebilirsin ![]() ![]() Bu Hayatın Seni Unutmadıkça Tadı Yok ![]() Özlemezken Bile Bu Gece Seni Yazmaktan Kalbim Parmak Uçlarımda Atıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|