![]() |
Gökhan Türkmen-Körebe |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen-KörebeYaşamadım mı sandın? Yapamaz mıyım sandın? Kara kutu bende ![]() İniş izni kulede ![]() Uçuk kaçık başka bir tene, Ucu açık günlere ![]() Kafam rahat şimdi ![]() Sana göre "kime ne" ![]() ![]() Bana göre pek de haylaz ![]() Kafam iyi sana ne? Artık olmaz ![]() ![]() Sözümün de eriyim ![]() Bak ben de böyleyim ![]() Deli dolu biriyim ![]() İşte bu "aşk-ı canbaz!" Kaçamadım mı sandın? Kaçamaz mıyım sandın? Kara kutu bende ![]() İniş izni gecede ![]() Açık saçık başka bir tene, Yaptığım inan her şeye ![]() İçim rahat şimdi ![]() Sana göre "hadi be" ![]() ![]() Bana göre pek de koymaz ![]() Kafam iyi sana ne? Hayır olmaz ![]() Sözümün de eriyim ![]() Bak ben de böyleyim ![]() ![]() Deli dolu biriyim ![]() İşte bu aşk-ı cambaz ![]() ![]() ![]() Ben bir düştüm Pek rüküştüm ![]() Senle doğup, Nasıl da sensiz ölmüştüm ![]() Şimdi anla ![]() Bak zamanla, doğduğum yer, Kül aslında ![]() Sana göre körebe ![]() Bana göre aşk-ı derya ![]() Ne kadar da acemi ![]() ![]() ![]() Ama şimdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|