Yavuz Bingöl Kendi Hikayesini Film Yapıyor! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yavuz Bingöl Kendi Hikayesini Film Yapıyor!Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Yavuz Bingöl konuk olduğu Kral Çıplak'ta sinema projesinden bahsetti Çocukken kurduğu bir çeteyi filmine konu edeceğini anlatan Yavuz Bingöl, filmini şöyle anlatı: Çete oluşturmuştum, özellikle de babasından dayak yiyen çocukları seçmiştim Adını da "karabela çetesi" koymuştum 10 yaşında o çeteyle evimizin arkadaşında bir ev vardı orayı sığınak yapmıştık Çete kurmuşuz ama eylemsiziz" ne yapacağız" diye düşünüyorduk Hikayesini yazıyorum şimdi, filmini çekeceğim iki önemli yönetmene danıştım Nuri Bilge ve Zeki Demirkubuz'la konuştum "Bu filmi kesinlikle senin çekmen lazım" dediler Ben de iyi bir görüntü yönetmeniyle kendi hikayemi çekmek istiyorum" Bingöl film için yazdığı şarkıyı da ilk kez programda seslendirdi, işte o şarkının sözleri: "Üç kardeşiz, en küçüğümüz karakız Ağzımızda elimizde naneli sakız Geceleyin gökyüzünde yıldız sayarız Bayramlar gelir geçer biz hep yastayız Gecekondu çocuğuyuz Sesimiz serin Gözyaşına ekmek banarız, acımız derin Tam ortasında dururuz gizli kederin Kurbanı olmuşuz bu bozuk düzenin" |
|
|
|