Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bingöl, film, hikayesini, yapıyor, yavuz

Yavuz Bingöl Kendi Hikayesini Film Yapıyor!

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yavuz Bingöl Kendi Hikayesini Film Yapıyor!

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Yavuz Bingöl konuk olduğu Kral Çıplak'ta sinema projesinden bahsetti Çocukken kurduğu bir çeteyi filmine konu edeceğini anlatan Yavuz Bingöl, filmini şöyle anlatı: Çete oluşturmuştum, özellikle de babasından dayak yiyen çocukları seçmiştim Adını da "karabela çetesi" koymuştum 10 yaşında o çeteyle evimizin arkadaşında bir ev vardı orayı sığınak yapmıştık Çete kurmuşuz ama eylemsiziz" ne yapacağız" diye düşünüyorduk Hikayesini yazıyorum şimdi, filmini çekeceğimiki önemli yönetmene danıştım Nuri Bilge ve Zeki Demirkubuz'la konuştum "Bu filmi kesinlikle senin çekmen lazım" dediler Ben de iyi bir görüntü yönetmeniyle kendi hikayemi çekmek istiyorum"

Bingöl film için yazdığı şarkıyı da ilk kez programda seslendirdi, işte o şarkının sözleri:

"Üç kardeşiz, en küçüğümüz karakız
Ağzımızda elimizde naneli sakız
Geceleyin gökyüzünde yıldız sayarız
Bayramlar gelir geçer biz hep yastayız
Gecekondu çocuğuyuz
Sesimiz serin
Gözyaşına ekmek banarız, acımız derin
Tam ortasında dururuz gizli kederin
Kurbanı olmuşuz bu bozuk düzenin"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com