![]() |
Mor Ve Ötesi-Başıbozuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mor Ve Ötesi-BaşıbozukSonbahar birdenbire ne kadar doğru konuştun benle birdenbire sana çok kızdım birdenbire ne kadar yanlış varsa benim yerden göğe haksız mı kaybeden şimdi? yanlış ayın delisi bir ömür terazisi bir nefes aldım, kendime geldim ki sonbahar evimin önünde hüngür hüngür ağlıyor aynaya baktım, kendime sordum eşsiz miyim? ayna ağladı, yalan söyleyemedi birdenbire ne kadar doğru konuştun benle birdenbire sana çok kızdım yanlış ayın delisi bir ömür terazisi seni buldum, kayboldum bir nefes aldım, kendime geldim ki sonbahar evimin önünde hüngür hüngür ağlıyor aynaya sordum, kendime baktım eşsiz miyim? ayna ağladı, yalan söyleyemedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mor Ve Ötesi-Başıbozuk |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mor Ve Ötesi-BaşıbozukDELİ Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor direniyor direniyor Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın Bir yarım akıllı bir yarım deli Dört yanım akıllı bir yanım deli Herkes akıllı bir ben deli Bir ben deli bir ben deli Beni büyütün, ağlatmayın Sevginiz nerde övündüğünüz Beni büyütün, ağlatmayın Sahte düşlerle oyalamayın |
![]() |
![]() |
![]() |
Mor Ve Ötesi-Başıbozuk |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mor Ve Ötesi-Başıbozukiddia Gör bu düğün bir devrin sonudur Gör bu hüzün ne aşk ne de huzur Duy, duy Anlamasan da duy Bil, yalnız değilsin İnanmasan da duy Sen küçük bir bebektin Neler neler öğrendin Çiçeksiz bahçemizde Kurşunlarla dans ettin Kalbini kırmak gibi olmasın ama Yalan söylediler sana ![]() ![]() gör bu hüzün ne aşk ne de huzur gör bu yüzüm ne mutlu ne cesur ![]() ![]() Sen küçük bir bebektin Neler neler öğrendin Çiçeksiz bahçemizde Kurşunlarla dans ettin Kalbini kırmak gibi olmasın ama Yalan söylediler sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|