![]() |
Placebo - Without You İ'm Nothing +Ceviri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Placebo - Without You İ'm Nothing +CeviriStrange infatuation seems to grace the evening tide akşam vakti garip karasevda güzel görünür I'll take it by your side ![]() bn onu senin yanından alacağımn Such imagination seems to help the feeling slide ![]() böyle hayal gücü hislerin kaymasına yardımcı olur I'll take it by your side ![]() ben onu senin yanından alacağım Instant correlation sucks and breeds a pack of lies ![]() anlık korelasyonlar yalanların bir parçasını emer ve doğurur I'll take it by your side ![]() ben onu senin yanından alacağım Oversaturation curls the skin and tans the hide ![]() doyma deriyi kıvırır ve hayvan derisini tabaklar I'll take it by your side ![]() ben onu senin yanından alacağım tick - tock [x3] tiktak *3 tick - tick - tick - tick - tick tock tik-tik-tik-tik-tik-tik-tik-tak I'm unclean a libertine ben kirli bir özgürlüğüm And every time you went your spleen vesen her zaman tersine gittin I seem to lose the power of speech konuşmanın gücünü yitirdiğini gördüm Your slipping slowly from my reach ![]() benim anlayşımımdan yavaşça kaçışını You grow me like an evergreen beni yeşil bir ağaç gibi yetiştirdin You never see the lonely me at all asla bni yalnız bırakmadın |
![]() |
![]() |
|