![]() |
Bugra Milat Ft. Rahdan - Affet Beni Sevgili. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bugra Milat Ft. Rahdan - Affet Beni Sevgili.![]() ![]() ![]() Kalemi aldım elime ve sen heryerde ilham oldun ![]() Dile getirdin bu dili ve ben dillerde zikroldum ![]() Fikroldun her zaman sen,güzellerin en güzeli ![]() Aydınlattın heryeri,karanlığa nur oldun ![]() Koşar aklım sana doğru,tüm yollar sana çıkar ![]() Aşkım yakar cihanı,nihanım yok ki sana ![]() Topraktan oldu beden,topraktır bana kefen ![]() Bilirim ki ben bu yolda,gidenlerden yok dönen ![]() Sabreyle ey ruhum,bu yalancı dünyada ![]() Ah edip de vah etme,görmek istediğini yaşa ![]() O ister ve ben yazarım ![]() ![]() Sahteden bu dünyada,kiralık bedenleriz ![]() Ellerim semada,gözlerim kapalı ![]() Dillerimde senin adın,isminle başladım ![]() ![]() ![]() ![]() Senin adına yazdığım her satır aklımda ![]() Seni andım dillerde hece hece,sevgili ![]() Senin adınla başladım,bu hayat yolunda ![]() Seninle biteceğim,affet beni sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçime doğduğunda,hapsettiğin özleminle ![]() Kavuşacak her sevgili elbet,günün birinde ![]() Veşşemsü fecr,güneş batacak birgün ![]() Herkes benim için ağlasın,ben seni gördüm ![]() Kuşun cıvıldamasında bile senin adını duyarım ![]() Yakardığım bir tek sen ![]() ![]() Kiramen katibin yanımda,zaten herşey katibin ![]() Ahir ömrümün sonuna kadar,hep bugünümü bekledim ![]() Ellerim semada,senden seni istedim ![]() Gözlerim kapalı,kavuşunca biter hasretim ![]() Diilerimde senin adın,senin adını heceledim ![]() İsminle başladım ben,isminle biteceğim ![]() |
![]() |
![]() |
|