![]() |
Radikal-Dünya Benim Evim Değil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Radikal-Dünya Benim Evim DeğilRap 1 Potansiyel sucluluk zamanı geldi, Zulmen tam hedefte sosyetenin kamburunda notre dame de sion Zemin katım silindiğine dünya bölünür 2'ye infilak eder bu sistemin dew'ası Şehirlerde gerçek hayat boğulurken medeniyet tarlalarda büyümekte Maskelerde silindiğinde gÜneş belki yakar kendini ve bizler belki gömülürüz Sanal hayatlar çoğaldı, sanal kalpler etki etti, sanal sevgiler doğurdu ![]() Belki gerçek doğru bulgu buydu Suçlular sokaklarımda kol gezerken titanic döngüsü Rapin zembiliyle yüklesilince göklerimde tek mekanda yerle birdir Kumpasımda adına dail üst konum yalandır Biyo kültürel fakirdir meclisin bi kopyadır Sığınaklar yerle 1'dir haram bizden öc alıyor tabiat yanıyor Depremler yıkıyor fakirlik çoğalıyor Rap 2 İtham ettiğim bu cümleler bizimdir, Kainata bır msj dır mesajlarım ewrenseldır Radikal tanrı sırrıdır, mürekkebim bi keşiftir Vizyonum bu dünyadır, kurbanların katildir Kardeslerim mahsumdur, sokaklarım yaşamdır gercek olan nefestır Yalan olan sosyetedir pis kokan mı? bankanottur! Haram yıyen kodomandır,dostu satan ******tır(****** oğlu ******) Aldatılan ya mahsumdur ya habersiz, inancsız sa dinsizdir, Rapci olan sitemkardır, asker olan karamsardır, yaren olan kutsaldır Formalıte amaçsızdır, Amerika katildir, bu televizyon kanserdir İnternette felakettır, aç olanda varoşlardır saf olan da kandırılanlarda Anlamakta güçlük çekilen var olan bi dünya 1 tarafta kötüler bir tarafta mahkum edilenler, melekler ve tecelliler |
![]() |
![]() |
|