![]() |
Selahattin Özdemir(Arabesk) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selahattin Özdemir(Arabesk)AGLA GONUL Bak bir daha terkedildim Sevdim gönül sevilmedim Yine kiymet bilinmedim Agla gönül yine agla Habersiz böyle gidene Agla gönül ümitlere Yarim kalan bu sevgiye Agla gönül yine agla Agla gönül yine agla Sessiz sessiz hickir agla Tek tesellim göz yasi Ar degil yeni agla Basa gelen cekilirmis Kime ne dert yanacagiz Ask düstügü yeri yakar Dayan gönül yine dayan Habersiz böyle gidene Agla gönül ümitlere Yarim kalan bu sevgiye Agla gönül yine agla Agla gönül yine agla Sessiz sessiz hickir agla Tek tesellim göz yasi Ar degil yeni agla ~«~♀~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selahattin Özdemir(Arabesk)cildirabilirim her gün biraz daha bağlanıyorum sana her gün biraz daha tutuluyorum sana içim kabarıtor deli dalgalar gibi sonrada çaresiz duruluyorum böyle giderse yolumu şaşırabilirim böyle giderse aklımı kaçırabilirim böyle giderse bir tanem ben sensiz çıldırabilirim çıldırabilirim söz geçmiyor adını anan dilime söz geçmiyor aşkınla yanan kalbime seni yazarım seni çizerim seni ne zaman kalemi alsam elime |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selahattin Özdemir(Arabesk)Yaşamalısın - Selahattin Özdemir Seni mutlusuzluğa davet edemem Sonra acılardan kurtulamasın Kaderim acı var bende sevgilim Beni soldurdu sen solmamalısın Benim sevgim mutlu etmezki seni Sonra yakarsın sen kendi kendini Ben zaten kayıp ettim bu gençliğimi Ben yaşamadım sen yaşamalısın Gönlüm razı değil çile çekmene Vazgeç bu sevdadan vaz geçmelisin Bak ben ne haldeyim görmüyormusun Ben sefa sürmedim sen sürmelisin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Selahattin Özdemir(Arabesk)GULUM Sen benim icin vazgecilmezsin Bir kac günlük bir heves degilsin Yasama sebebim sen nefesimsin Senin icin ölürüm bunu bil gülüm Sana yanlis yapana kiymazmiyim be gülüm Seni benden alana sikmazmiyim be gülüm Senin icin bu alemi yakmazmiyim be gülüm Gülüm gülüm iki gözüm oy benim gülüm Sen benim icin vazgecilmezsin Bir kac günlük bir heves degilsin Yasama sebebim sen nefesimsin Senin icin ölürüm bunu bil gülüm Sana yanlis yapana kiymazmiyim be gülüm Seni benden alana sikmazmiyim be gülüm Senin icin bu alemi yakmazmiyim be gülüm Gülüm gülüm iki gözüm oy benim gülüm |
![]() |
![]() |
|