![]() |
Dj Ateş Yalvarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş YalvarmaKapanıp dizimeee yalvarma sakın Seni unutmam yakındır yakıııın Hatırla gidince nasıl dayandıııım Vefasız sevgindeen artık usandııım Hep beni üzerek tepeledin aşkımı Seni sevmiştim ama sonu farklı Sakın ha dizime kapanayım deme yüzüm yok Aman yinede aman deneme Bendeki sevdayı gömdüm mezara Belkide geldik nazara Cana yakın kalbimi yaktın acıma Sen mi geldin insafa hep zırvaLa artık inanmam Dayanma gücümü bitir sonrada af dile Sen padişah kızı olsan bile Şu kadarcık değerin yok bunu bil Evinin kızı ol takılma peşime Sana daha Şans yok vede kapı kapalı Ve bana artık uğrama hadi artık ağlama Boşa akan göz yaşını sileni bulursun Vefasız sevgini vermiş olursun Kapanıp dizimeee yalvarma sakııın Seni unutmam yakındır yakııın Hatırla gidince nasıl dayandııım Vefasız sevginden artık usandıııım Sana yine kanarak seveceğim sanma Geri gelmişsin ama bil boşuna Derin bi derya bense içinde Boğuluyor bedenim bak sessizce Kapanma dizime boşver kalsın Adını anarsam batsın bu adım Geri dönüp ardına bakma bitti Sevgimiz vardı silindi gitti Kuruyan yaprak geri yeşerirmi Kalbim yaralı geri düzelirmi Sen ne yaparsan yap ama artık Değerin kalmadı çöp gibi artık Şans vermiştim ama yine aynı Düzelen birşey olmadı gayrı Usanıp bıktım kapanma dizime Arama ve sorma görünme gözüme Kapanıp dizimeee yalvarma sakııın Seni unutmam yakındır yakııın Hatırla gidince nasıl dayandııım Vefasız sevginden artık usandıııım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|