Sansar Salvo Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriAğır Roman Verse 1; Sansar Salvo yerinde duramayan adam Bir çok denyo tarafından her anlamda kovalanan Mücadele vermeden hiç bir işte yol alamam Ölene kadar cebimde bozuklarla dolanamam Gangsterlik değil ama eğer varsa thug life Benim hayatım aynı öyle bunu da kenara yaz Gelen geldi giden gitti bundan sonra çabalamam O kadar yeniyim ki SERİN gelse tanıyamaz Adını koluma kazımam onun anısı elime kazınır Yaşadığımsa aşağı yukarı 20 yıllık yazıdır Sürekli sorunum olduğundan bitmiyor bu yakıtım Kimseyi seveme bende kalbe yaptım yalıtım 12 yaşımdan beri sokakta hiphop kovalarım Bazı zaman yaralanıp bazı zaman duman alıp Dar gelmiyor buraları frekansı yakaladım Lendi sevdiğim şekilde kelimeleri sıralayıp ![]() Nakarat Hedef ak yüzü görmek aynada Sokakta her yerde satır ve sallama Yağmurlu bir kış akşamı ağrı girer karnına Filmdeki gibi dünya benzer ağır romana Verse 2; Ben öldüysem neden akbabalık peşindesiniz Ben ünlüysem neden böyle trip de siniz Biz neysek o'yuz kanıtlıyor kliplerimiz Gören de sancak her gece bi' kulüptesiniz Ezeli rakiplerle sarmaş dolaş gezelim Yaptığım 3-5 flow yıllarımın eseri Stil pantolanlarına karışmaz ki birisi vaktinde yalan ederlerdi bol giyinip gezeni Birinci patlamazsa patlayabilir ikinci Sicilimde yazabilir satıcı değil içici Hayat ne kadar zor olursa o kadar direncende Bazen gerçekten de bitebiliyor direncin Dua etsem de harbiden kullanamamak için Muştam her zaman yanımda rahat hissetmek için Savaşmak istemiyorum alın beyaz güvercin Alın beyaz güvercin ![]() ![]() Sansi biraz dümenci |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriAdrenalin Verse 1 Adrenalin yüksek teyze 15 yaşında bi çocuk için 15 yaşında bi çocuk uyuşturucu içip Her türlü yolunu kovalayabilir ve bunun için Gerekmez herhangi bi gettoda doğması Ciğeri bi bıçak darbesi adamların tasması yok Lisede okula gitmezdim kolay olay olması Çünkü birine diyebilirm "Rahat ol sen aslanım" Bu kadar saçmalık sonucu sinirlerim paslanır Yıllar geçer ve küçük oğlun kaslanır Yaşam şekli çok şekilli hayatının anlamı Senin hayal ettiğin gibi değil teyze hayır O'nun ailesi silah ve hap atan arkadaşları Kimi suçlayabilirsin bu herif katil olduğunda Tabi böyle değildi plânların doğduğunda Kavgalardan sıyrılamazsın çünkü 15 yaşında Sıyrılamazsın kavgalardan sağ duyunla Nakarat Adrenalin her tarafta çocuk uyan Bi silah edin ve sokağında dolan Elbette birileri var çığlıkları duyan Adrenalin yüksek uyan çocuk uyan(x2) Verse 2 Adrenalin yüksek amca 15 yaşında bi çocuk için Gasp hırsızlık uyuşturucu olabilir işi Yüzü temiz veya façalı sokaktaki biri Görmüş olabilir gayri meşru bi çok işi O yüzden ayık ol memlekette çakı bol Ve seninde iç organların var içilebilcek rakı bol Âlkol ve uyarıcılar gerekli cesaret verir Sokakta çattığın it etkisinde olabilir (uleeen) Her şekilli denyonun bi kaç manyak arkadaşı var Ve bu arkadaşlar sıkabilirler arkadaşına O yüzden çok takılma şekilli denyolara Çünkü kavga benzemez ps'deki combolara Fazla takmaz combolara okula giden bi çok çocuk Birbilerine derler yeni bi ayakkabı aldım moruk Sınavdaki sorulardan derslerdeki konulardan Daha önemli doğal olarak ayakkabı alman moruk Nakarat |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriFesleğen Verse; Geçti geçti yıllar geçti Ne değişti herkes rapçi Arada bir saykolojik delilik yararlıdır Ben çok acı çektim ve ruhum kan ağladı Zamanı geldi zenci ufaktan geldi Sürünmekte ellerim tüfekte terli Dünya kupası resmi içeceği olmayan İçeceği içtim ben içeceğin hiçtir len s**tir Asit elesti tribünde bilgisayarın önünde Techno prodüktörler ve rockçılar ve rapçiler Taksim'de bi kulüpte kendi farklı tripte Gecenin bi vaktinde hapçılar ve rapçiler Müzik cidden garip ve herkes farklı talepte Ben diyorum gel etme popçular ve rapçiler Hiphop yapmak isteyenler çelme takmak isteyenler Ortalıkta fesleğenler rapçiler ve rapçiler |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriDuygusuz İfade Son günümde ağlamam ben;sense kaybeden ![]() Sen huzur içinde lakin;bense derbeder ![]() Nedeni bilemedim ![]() Neden?Her yalana kanıyorum![]() Yanıyorum ve yanmamın sebebini kınıyorum ![]() Kınamalarda kanama yaptı yüreğimde ![]() ![]() Bir karartı ![]() ![]() Böyle olmaması lazım bu gün erken karardı ![]() Kapılar kapandı Yüreğime giriş yok artık![]() Seneyi seneye ekleyip kendimizi kandırandık ![]() Garibanımla çık yola Arka tarafa merhaba![]() Aşklarınsa değeri yok;duygu değeri araba ![]() Bu saatten sonra sakın gelme kapıma ![]() Şu günümden sonra;kimse almam yanıma ![]() Gözlerim açıktı baktım;önümde bir minare ![]() Etrafıma baktım;burada bir cenaze ![]() Ölen o adama baktım;o adam benim ![]() Etrafıma baktım ![]() Nerede kefenim? NAKARAT X2 Duygusuz ifadelerle bir taş olsam özlemimle ![]() Gömün beni sözlerimle,bende sizi özlerim be ![]() Duygularımı közleyin ve aleve verin benim önümde ![]() Kelimelerime dikkat et Ben ağlamam son günümde![]() Nispet etti kısmet Varsın hasım alsın![]() İhanet etti hasret Varsın ağzım yansın![]() Millet oldu cinnet Varsın insan ağlasın![]() Duygularını katlet Varsın yağmur yağsın![]() Gülen yüzünü lütfet Sanırım ağlamaklısın![]() Yüreğin önüne kasket Parçalanmasın![]() Bugün gözümde kasvet Sen yanarmısın?İnanmadığını arz et Sen kanarmısın?Yük ağır bi nefret (nefret!)Kaldırırmısın?Geri dönersem şayet;(şayet!)beni alırmısın? Bileklerimde gayret(gayret!)Sen tutarmısın? Kin tutmak maharet Bunu yaparmısın?Ben bi leş Cinayet!Sen kaçar mısın?Evinde bi hayalet ![]() Sen yatarmısın?Suratımı hayal et; anlatır mısın? Bi saniye ben anlatırken; sen susarmısın? Beni Bul Anne Etrafta çakallar,ellerde bıçaklar Duyduğuma göre yakında canını alcaklar Hayatının peşinde onlarca alçak var Senden önce aynadaki,bu canımı alcak var Bilfiil hergün içtim,deliler gibi Afilli kaldırımlar geri verdimi gençliğini? Bilmenizi isterim sildiğimi Onu,onun hakkında bildiğim herşeyi Üç seneyi yırttım,yazdığın mektubu Benim gibi ışıkların sönerse yak mumu Hiçbişeyi kalmamış adamdan korkulur Oyun son bulur Kimse sana sordu mu? Hissediyorum Saddam gibi boğazında ipi Ezmek ister arkadaşlar okullarda F tipi Beni anlamadılar Ahmet Kaya gibi O yüzden onun gibi,şişenin dibi Camlar düştü yerlere,elim elim kan içinde Yanıma gel yanıma anne İki yanımda iki polis,ellerim kelepçede,beni bul,beni bul anne Herşeye eyvallah ama,sabrımın sınırı var Benim doğduğum yerde çocuklar yalın ayak Yürüdüğüm caddelerde,hanımlar salınarak Kullandığım maddelerde etkiler kafa taşak Herkez Sansar'ın peşinde Ekin kimin sikinde Bi silah almalıyım dursun diye belimde Feri yok bu gözün ama,sesim her yerde Sabahları kalktığımda açmam hiç perde Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk Annesiyle kaldırımda bakışları donuk Tavanlar basık,odalar boğuk Sırtında hançerler,hava çok soğuk Sokakta görüyorum ağlayan bi çocuk Ben değilim o çocuk Tanrım onu koru Yolu zor,yolu dar,yolu kar O yazar,o yazar,yolu var Evimden uzaklarda geçirdim haftalar Peşimde birileri var konuşamıyorum korkudan Düşman ordudan değil ancak ordalar Bütün varlığımı elimden aldılar Evime dönemiyorum polis beni arıyor Beklenmedik zamanlarda burnum kanıyor Ne yesem kusuyorum bünyem kaldırmıyor Olsunda bitsin diyorum kimse saldırmıyor Kral mıyım soytarı mı?Çok garip konumdayım Derin devlet olurum elbet Müstarip durumdayım Sanki film gibi yaşadıklarım Şimdi düşmanım vaktinde taşıdıklarım Motorlar çalışıyor ben onların yolcusu Çektiğimiz aynı çile, sağcısı solcusu Camlar düştü yerlere,ellerim kan içinde Düşlediğimiz evi al,sonra yan içinde! |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriFırtınalar Yollardan geçtik çok onlarla geçtik ![]() Silahlı adamlar,infaz yapanlar ![]() Fırtınalı İstanbul'un geceleri deli ![]() Suratında çizik,psikopatlar ![]() Bak bişey diyim,sabah 6 çayları ![]() Garip kahvelerde insanlar şeytan ![]() Çok aptal bu dostlar,yolum ona toslar ![]() Sokakta horozlar diklenir,yumruklar ![]() Çocukken çok dayak yerdim ??? Kimse sevmezdi hocalarda cetvel ![]() Şimdi geri bakıyorum görüyorum halen ![]() Yanımda yok,ne dostum ne ailem ![]() Dumanlı geceler hayat tuzak dolu ![]() Gerçekten engebeli çok benim yolum ![]() Eskiden kavgacıydım sağım solum belli olmazdı ![]() Bu deli yazdı ![]() Nakarat: Korkunç kabus,fırtınalar kopar yüreğimde,anlatılmaz ![]() Hasta düşünce Hasta düşünce,aklıma geldi kafama sıkmak![]() Dumanla yazmaya devam be damar ![]() Kesik bu ellerimde var yaralar ![]() Örnek Mahallesi,hatıralar ![]() Annem,babam (evet) onlar ağlar ![]() Bu dağlar,çok dik be güzelim ![]() Bende bi garibim gözlerini göreli ![]() Körelir nefret garip bu yani ![]() Hani yaşanılmaz anlatılır hani ![]() Hop dedik Taksim hızlı bize göre ![]() c*ack ve taşlar göz göre göre ![]() Bu soruyu herhangi biri çözebilir ![]() Her an biri hayatını kaybedebilir ![]() Okyanusta kum,çölde Bedevi ![]() Hasret ebedi,gösteremedik ![]() Evimin yolunu göstersene bana ![]() Eminim yolumun kesildiğinden ![]() Nakarat Bir iki satır olur hatır ama nasıl yani? Oldu,bilemedim bende ben ne işim ![]() Hakaret ettiler,sokaklar kara ![]() Benim işim pis iş,sokakta ara ![]() Cinayeti kör bi kayıkçı gördü ![]() Ben vursam kendimi vuracaktım ![]() Deli Cafer,İsmail,Tayfur ve Şaşı ![]() Makdül'ün onbeş yıllık arkadaşı ![]() Üçü kamarot öteki aşçı başı ![]() Ben vursam kendimi vuracaktım ![]() Ferdi Tayfur gibi gömeyim herşeyi ![]() Ama unutabilirim bir şeyi ![]() Dilimde revelation rapleri ![]() Hapsedecekler nazım hikmet gibi ![]() Akarsular kadar derin yazar ![]() Nedir akarsular?Okyanuslar ![]() ![]() ![]() Nakarat |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriSansar Salvo & Rahdan Vandal - Beklerim [Sansar Salvo] Yamaca Gel Bir Moruk Salvodan Öğüt Sansar Yıkılmaz Ağaç Meşe Yada Söğüt Gereksiz Hamleler Sonunda Hatalı Çıkacaksın Dik Penise Yan Oturup Donacaksın Sesim Duyulsun Undergroundda Underground Yeter Bana Muharebemin Meydanı Burası Yani Kerbela Kara Veba Bu Rap Alkadrazdan Çıksın Albüm İzlediğim Bu Piyasada Kalleşliği Gördüm Bir İki Kurşunum Olmasın Bir İki Kuruşum Olsun Sansar İnsan Olmasın Tek Kişilik Oluşum Olsun Bir İşim Olsun Bir Aşım Birde Yoldaşım Bir Eşim Olsun Bu Rap Başımı Almışım Sansar Salvo Adıyla Yazılsın Mezar Taşım Kankalara Gerek Yok Rap Bir Sırdaşım Bilinçsizce Yaratılan Eylemler Hata Senin Kaderde Yazılıdır Geride Kalanı Salla [Nakarat - Sansar Salvo] Bu Rap Irza Tecavüz Düşmanlarsa Underground Partilerde Bak Şu Kamile Tüm Trackler Yüreğine Bu Trackse Beynine Kadıköyümdeyim Ben Beklerim Rap Harbine [Rahdan Vandal] Mahallende Kralsın Ormanda Aslan Kral Dinle Beni Moruk Kalleş Sensin Dibe Dal Yıkılmaz Bu Taht Salvo Artı Vandal Tamamen Kara Baht Partilerde Kal Kendi Kendine Grup Kur Dünkü Kolpaya Teklif Sanki Rapte General Tayfalara İstif Kelimelerinde Yok Anlam Tayfam Alemi Salladı Önümde Süt Dökmüş Kedi Netteyse Dayı İstanbul Yıktı Tahtı Rapte Alcadrazsa En Önde Nam-ı Diğer Vandal Sansar Tırs Bu Rapten İyi Dinle Cümlelerini Yıkarım Hevesiniyse Kırarım Dostum Haddini Bil Gözlerini Oyarım Hükmeden Biziz Yeraltına Sense İzimizdensin Tren Durmadan İndi Sanki OtuzBeşdensin Biraz Dikkat Et İt Undergroundda Herkes Komada Soundlara Şöyle Bir Bak Yıkılmaz Bu Tayfa [Nakarat - Sansar Salvo] |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı Sözlerisansar - bizdik suçlu sesimi duydun karanlıkta ve gözlerini kapat ölüme yazdım bu satırları, bu satırlarda hayat ağlayan insanları gördüm ve zarar veren insanları yağdı yağmur gökyüzüne, bu yaralı beden haykırdı adlettiniz bencilliği, naklettiniz kinciliği hesap verdi kiminiz, görmedi eksikliği yaşanan da aynı zaman, farklı mekanlarda yüreksizdi el tutmayan, gereken anda tek kelamda bak yaramda, esen sensin çocukken yalnızdık lan biz şimdi dostu neyliyim kimleyim, nerdeyim, nereye yolculuk nerde sade bana huzur veren mutluluk şatafattan şevkatten nefret ettik hakkatten kimse yok mu kalpten seven burda kalp veren insan var dostu için yalnız sen sevin, sevinme saçmaladım çünkü ben de yalnızım [Nakarat] X2 seni bana ver, ya da kulak ver sorular mı sorunlar mı bize engel sevgi yok be ruh uçtu, sevmek suçtu terkedilen bizdik, bizdik suçlu verse 2 (sansar) bazen, gözünü kapatıp bakarsın ah hudaya bazen, uyanmak istemezsin görmek istemezsin bazen, kader güzeldir ve sen gülersin bazen, bir el tutarsın ve sen seversin bazen, keşke olmasaydı dersin umutlarım bazen, söz verirsin kendine ve hep yalandır bazen, keşke hayal kurmasaydım dersin ve işte öyle dediğin an hayallerini kaybedersin yaşam garip bi döngü, hayat kesit kesit ellerimde cam kırıkları ve ellerim kesik duygusal bi şarkı yapmak istemezdim, öyle oldu her tripte bir kelam yarattım, o kelam ben benim defter dünya ise kalem tanrıdır tanrının olmadığını düşünmek büyük sanrıdır orda yokmuş gibi davranır ve seni kandırır ve yaran varsa insan inanki müzik bi sargıdır [Nakarat] X2 seni bana ver, ya da kulak ver sorular mı, sorunlar mı bize engel sevgi yok be ruh uçtu, sevmek suçtu terkedilen bizdik, bizdik suçlu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriSansar - Bu Sandal Batmaz rahdan sert geldi herhalde kaldıramazsın bu kadarını, underground partilerde salla koçum kalçanı, nankör müyüm ben, nankör müsün sen, underground'a kınama, bitsin bu kolpa düzen, bölündük işte yarı yarıya, kaldı şurada iki dost, rapimde yükselme devri, sende menapoz, rahdan aştı bu işi, sense takıl paçoz paçoz, tecavüzü bırak rape, rapçi oldu takoz, partilerde kayboldun, kadıköyde harab oldun, alcatraz'dı mabedim, sense mahfoldun, konserlerin sahildeyse balığa geliriz beraber, sansar salvo- rahdan vandal, ürettiklerini dinledim bence bırak bu işi, idollerini dinledim bence unut bu işi, reklamın iyisi kötü olmaz mezar taşına yazılı adın, salvo-vandal'ı yazdık prim olsun amacın ![]() psikopat yazar artı vandal bu sandal sallanmaz bu okyanusta burada batmaz sinirlerim bozuldu sigaram zaten tek dal ait olduğum diyara, bense cambaz sansar gidere gider birader, undergrounda kira ver, gördüğünde selam ver tayfanla beraber, bana abi lazım değil bana kardeş lazım, tracklerin listesinde toplanır levazım, benim ustam yok bu rapte ustaları bellerim, karşılaşmasak ta bil yakanda ellerim, cehennemin girişinde sansar yaralı rapçi, sansar asi rapçi deil sansar gazi rapçi, rapertuarda söylemiştim koyun olmuşuz, köpekse kurtla dost olmuş, siz av oldunz, bir iki tane kolpaya hemen tav oldunuz, tek suçunuz aptallık masumsunuz, bandrollü denyolara siz kul oldunuz, onlar iplemedi bile siz mal oldunuz, onlar sizle kafayı buldu, siz odundunuz, biz o bandrollü ibneleri neye oturturuz ( haa ?!) psikopat yazar artı vandal bu sandal sallanmaz bu okyanusta burada batmaz sinirlerim bozuldu sigaram zaten tek dal ait olduğum diyara, bense cambaz rahdan her bi kimseyi batta takma parada varsa alabora, kanlı bandı arama tarama her bi şarkı paravana, karalamamalı rapleri wackleri dilleri pilleri bitmedi mi, alttan aldı randımanla, rahdan rapini görmedi mi ? alcatraz'da suratın sikilmiş sir mc ibnesin, diğer ibne arka fonda kaldı söyle nerdesin ? mezarlığına yakın bi yer olsun sana mabet, tracklerime gömdüm sizi ilelebet ! sansar underground ordusunda salvo lejyoner, underground cehenneminde salvo destroyer, ille beline kurşun attım kalemimeyse şarjör, türk rapinde analiz, salvo tek aranjör, hanımlar partilerde mc lerin gözdesi, abaza rapçilere sansi'nin bu güftesi, barış dönemi başlatırım savaşları bitirip, tip tip insan var ve hepsi ayrı tipitip ![]() ![]() psikopat yazar artı vandal bu sandal sallanmaz bu okyanusta burada batmaz sinirlerim bozuldu sigaram zaten tek dal ait olduğum diyara, bense cambaz |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı Sözleri[Rahdan Vandal] Alcadraz Farkı İşte Şu Dinlediğin Rıhtımda Duymak Varken Duyamadı Birileri Göremedi Aslında Masaüstüm Tümden Doldu Kalitesiz Trackler Aleme Malzeme Olmuşsun Sitende Yok Gerçekler Sanal Aleme Balıklama Atlama Sende Haydi Durma Hurra Sosyete Forever Oldu Bedenim Yeraltında Rock Olsun Senin Temsilin Rap Değilki Meskenin Kadıköyde Her Sahne Bırak Olsun Benim Aleme Cümbüş Her Özenti Müzik Denilen Kalıpta Ayakta Kalkta Dinle Evet Kalktı Götüm Rapimini Dinleyen Lazım Olmayana Kötürüm Doğaçlamana Kurban Olayım Kolpasın Büsbütün Her Yalan Sözde Var Bir Kepaze Doğaçlama Kolpası Gerçeğin Aynası Sözde Mc Nerdesin Hangi Tvmizdesin Magazin İşte Forever Dinle İşte Best Rapper [Nakarat - Rahdan Vandal] Salvo Artı Rahdan Kafaları Salla Her Satır Gitti Yo Kelimeleri Kolla Yok Sende Bir Anlam Neden Bize Sorma Al Dinle Bu Track Bizlerden Ortama [Sansar Salvo] Underground Piyasasında İzlediğim Maymunlar Tayfanız Gemiyle Battı Üstündeyse Tayfunlar İstanbula Geldiler Bize Gider Yaptılar Burdan Sağ Çıktılar Çok Komikler Onlar Somon Balığını Ensene İndiririm Moron Rap Tiyatrosundaki Replik Tam Bir Ton Kelime İçerir Anlamazsın Karelidir Jeton Manga Grubu Kolpa Sus Be Pis Japon Listelere Baktığımda Üstten Altta Hepsi ****** Senin Trackler Boktan Bu Şarkı Manyak Koparmak Lazım Sizleri Ve Orta Parmak Çektim Müzik Katiline Sansar Psiko Manyak Satırbaşındayım Ben Sansar Yarar Kaşı Seksendört Kromozomlu Undergrounda Gen Taşı Sarmaşık Misali Karmaşık Tavırlar Rap Adına Savaş Yere Düşen Kanım Var [Nakarat - Rahdan Vandal] Salvo Artı Rahdan Kafaları Salla Her Satır Gitti Yo Kelimeleri Kolla Yok Sende Bir Anlam Neden Bize Sorma Al Dinle Bu Track Bizlerden Ortama |
|
|
|
#10 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriSansar - Çalıntı hayatlar Rahdan: Mürekkep yalamış hayatları acımak yok emri veren taaruza geçer karışmak yok yaşadığımız bu diyarda merhamet yok savaş yanı başımızda insanlık yok bombalar sabah ezanına mütakiben indi öldü küçücük evlat analarsa inledi fakirhanelerinde anca vardır iki kap yemek ocakları söndürmek midir savaşlarda galibiyet mevzu kimle anlamadım önüne gelene gider bitirin bu illeti yeter artık yeter savaş küçük kıyamet azrailse nöbette coni ister maddiyet şerefsiz her seferde kundakta küçük bebek kefeni olmuş kundak mazlumun ahı kor duygusuzluğa tutsak sorun nedir sorsak petrol cevabı alsak bazen insan düşünür şu dünyadan kaçsak Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı Sansar: Neyse zaten her şey açık o ibne kaçık koltuğunla adam oldun bombalandık ve bombalayanda biziz haberiniz olsun uğruna ölünen topraklar cehenneminiz olsun ülkelerin silleleri bombalar ya bombalar barışçıldı kolpalar yürekte son dolar öldürülen insan 14 yaşında asker umarım oğlunuda bir gün gebertirler abaza askerin altında kadınlara kurşunları sıktılar hitleri sever içler ve hepsi *** kanla sulanan toprağı cesedine biç önemli kararlar alırken dik o kaynağı sen ruh hastasısın mına kodumun manyağıkahramanlık hikayelerinden övünme ulan girdiğin savaşlardan övünme utan Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı Rahdan: kaçamak oyunlar sus demiş hayat sanki oyuncak mazlumun ahı elbet bir gün gelip hesap sorucak ölen bebeklerin sayısıdır bilmem kaç bin orda insanlar ölsün sen diskotekte sevin bitsin bu küçük oyunlar ortadoğuda katliam sıkıldım bu olaydan petrol sevdası tamam topraklarını petrolle değil kanla suladılar inan kaç bin kişinin hayatı söndü yeter lan Sansar: Savaş başa bela g te devaSavaş son bir nokta yaşamına Barış sağlanamadı sağlanamazda Savaşma cesedini bulurlar enkazda Savaş başa bela g te devaSavaş kurşun atar yarınına Barış umutlarda rüyalarda Savaşma kazanan yoktur savaşlarda Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı |
|
|
|
#11 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriSansar Kaldır At Rahdan: Dibi görünmeyen kör noktayım kendi alemimde Sense sorumlusun insanoğlu alabildiğine Mağaranda saklı kaldı kurduğun pembe hayaller Magandana tutsak kaldı karizma kıyafetler Öyle büyük serdimki Alcatraz şahit Sense aynı oranda düştün göremedin mi it Topraklarıma gömdüm kullandığın her beati Kliplerinde başrollerin sahibi mi E TDinlemekten sıkıldım çoktan çektim pimi Kim buldu anlamadım yürekteki kini Ön planda hayaller hayalleri fantazi düşler Rapte gördüğüm itler yürekteki ateşi ateşler Geri çekildiğim durdum artık beyinler karanlık Düzenine başlamışım dünyam artık bataklık Hayatını yaşa boşver bakma sen sözlerime Gerçeği istiyorsan yalan sözler gözlerde Umudu salla bırak fırsat sana fark at Hak ettiğin emekler senin gibi sakat Makyajlarını gizli yalan mekansa surat Beğenmediysen dinleme bu track ı fırlat Sansar: İnsanoğlu yamyam %90 hanibal İnsanoğlu yamyam %90 tribal Psikolojik okyanusta alabildiğine dibe dal İnsanoğlu tırsak hepsinin bir eli var Yükselen yüceltilir ezilen alaylanır Zarar görür zarar verenler silahlar kalaylanır Beatleriniz çok kral kişiliğiniz basic Yaşadığım diyarda oksijende toksik Tasdik edilen tavırları tasvir etmesemde Karanlık yüreklerin içinde rengi pembe Hakkını yedilerse yolculuklar haybeye Saygılar satılmış hemde elli gaymeye Kozmetikte üretilen duygular elastik Yüreklerde duygu yok yürekler plastik Tiktak attı saatler ve taktik üretir insan Bu düzen böyle olmazdı gerçek insan olsan Umudu salla bırak fırsat sana fark at Hak ettiğin emekler senin gibi sakat Makyajlarını gizli yalan mekansa surat Beğenmediysen dinleme bu track ı fırlat |
|
|
|
#12 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriSansar Salvo - Pisi Pisine nakarat x2 pisi pisine kesilir deli gibi nefesin işin içine girerim gelir elim hevesim durmadan geliyorum geliyodu gidesim neresinin eserisin biliyonmu bu sesin bi değişik oldum yine sıkkınlık bıkkınlık olucaksa iyi olmaz aramızda kırgınlık dargındık kendimize namlu döndü size çekip gitmenize çünkü tamamen cazdaydım hastaydım hastaydı ama daha hastaydın kassaysın aslında o zamanda basmazdın üzerime yazmazdım böyle dünyanın gezenine tozanına o çocuklar hep yaslı her yastık azrail bana sanki bin cahil gücündeydi hercai yorumların bir çare bulduğunda bin tane kolpa ruhu dahil yüzün oldu karanlık konuşunca canpare hep gelince öyle olur ip gelince şöyle dur sokakta kanlı kolum olduğunda takmıyodun çünkü bizden önce işte kimse kan çıkarmıyodu gün oldu istemedik fakat tat çıkarmıyo bu nakarat x2 nasıl yani olmuyomu depresanla olmuyodu bu rap işi bilmiyosun ritmi öyle duymuyodum yinede hakim oldum her kafayla baki oldum yollardan geçtik çok tıkandı yolun bu nefes tıkanmıyodu yıllar önce her yerim elleride bellerinde bekçileri gelmesin cinnet oldu geçmişim ve hiddet oldu bitmişi cesaret edememde yanlışlıkla girmesin düşse yalan olur dönüşse tavan asık temizlik yapanların delirmesi olasılık her güzel kız tutmuyo bak açınca burasını eziklik yapan çocuklar diss yapınca yaramadı rapleriniz mermiyse hiç bi yerim kanamadı jipleriniz geldiyse nedense tanımadık partilerin girişinde aratıp tarattık hep beraber bağırın bi yaratık yarattık nakarat x2 |
|
|
|
#13 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriSansar Salvo - Nakarat Yazdıkça Nakarat Ne kadar çıkarcı karı o kadar yalancı adam , peki kim birinci olan Gururu yalan,nakaratlar yazdıkça karanlıklar aydınlanır, Ve bu sene geri geldi türk rapinin aydınları Sansar Verse Hastahane ve 7 gün kolay değil hiç,sürekli bundan söz ettikkolay değildi,sansarı yok etmek mi kolay değil piç! Yaklaşanlar öğrendi kolay değildir Emmiyet teşkilatında bütün gangsterler,kan tutarken onları kan isterler,hapisten yeni çıktı artı beyni kavislerde,onlar rapçide değiller onlar am isterler![]() 50 kuruşa yol koyan bi adamda olmayın,yanlış oyunu hep nedense adamlar oynamış,şarkı yeni başladı,evet öyle soytarı,tabi sizde korkmayında korkmuyorum korkarım Tüm gelenler,gidenler esinlenir ve ben, artı herkes anlıyorki bu çocuk deli doluda,bu çocuk değil moruk gidersemde derinden,faili meçhul olmaz,failim ölü olur![]() ![]() ![]() Nakarat Ne kadar çıkarcı karı o kadar yalancı adam , peki kim birinci olan Gururu yalan,nakaratlar yazdıkça karanlıklar aydınlanır, Ve bu sene geri geldi türk rapinin aydınları VERSE Özür dilerim ama özür dilemiycem,siz özür dilermisiniz onu bilemiycem ![]() Gün gelirse bana paparazzi çökemiycek,gün gelirse onu magazinde göremicem Okan Bayülgen kadar akıllı olsa popçular,mankenler deklanjöre orta parmak yapardı Kimin önemli olduğunu anlasaydı topçular,kaleciler degaj yaptığında gol atardı Bir de sevdiceğim, hiç bi yere gitmeyeceğim, bitirmeye çalıştılar yıllarca bitmeyeceğim, artı bu olaya artık genelleme göreceğim, bu ne demek hepisini -- Film çevirmeyeceğim,icraata dökeceğim,önceden inanmayanların gördüğü göreceğin,yıllar sonra olduğunda arkamda dj'im sonat salaklara tutupta saygılarmı diyeceğim![]() ![]() Nakarat Ne kadar çıkarcı karı o kadar yalancı adam , peki kim birinci olan Gururu yalan,nakaratlar yazdıkça karanlıklar aydınlanır, Ve bu sene geri geldi türk rapinin aydınları |
|
|
|
#14 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sansar Salvo Şarkı SözleriSansar Salvo - 5 Deli Sansar verse Zar zor tıkılmış bi odada 5 deli [yeaaah] Birleşti güçleri ![]() ![]() Birlikte güçlenir arkadaş üçgeni Bir dikdörtgeni kavrayamadı mı ![]() ![]() Kaldırım adamı, kaldırır adamı Sürekli değişti katil tanımı Hadi adamım, hadi bakalım Çakala karışan akı yakalayamadım ![]() ![]() Flow akar ama değişik makaralar Nasılsa herkes biriyle çıkar ama Her abaza her karıya sokakta bakar ama Gözü kara kılıcımı kimse çıkaramaz Hadi bas kimi yazdı mı zorla Kadir has gibi yattı mı horlar Bi gece ve Şilede yandı farlar Bi katil bi kurban gözler parlar Zahriyan Verse Tek skor rapin kor sınıfında tek Ceki kor Kuruldu volkan ve bunun dumanı rap kor Tutuldu tek dumanlar tek tıkan sert kor İşte sana hard-core bu makina sert kor Basıldı vip n'oldu yaptığın ep sanki Millet yetmedi biçildi kaftanın Geminde bendim kaptanım çıkıpta geldim Kaptanım çenemde dikiş izleri içimde vardı Rap koç tadında rap koç Senkron oldu aynı bir de Aynı dilde kaç koç ittifak kuruldu tek bir fark bulundu Bizdik koç bize koçlanma ![]() koç bizdik oğlumRitmle battle rapte bizdik oğlum Tek recordum Sansi Zahri Cabbar İtaat Tek recorddu Senkron İstanbul sözümle şekli koyduk Şekli koydum oğlum gördün saf dumanla ![]() koydumİtaat verse hiphop sanatı bu tiptop değil hadi Crip walk stil işi hipnoz benim işim Rapimde mevcut evlat fazlasıyla eekşınn Fazlalıklarını aldır hadi yani liposuction Tribe fuck yanıma gel vitesi tak beni geçen Speedy ![]() akşam oldu geç kalan hasım seçerTakibin birikti bıktım sıralandı cümleler Perdeler kapandı artık yalancı rakseder Gün boyu çalış ama sonun satış Karış karış ilerle hadi tıpış tıpış Rap size dekolteli Yolunuzda bombeli Ceki Cabbar Narcissa Sansar İtaat Xl b rap bu ya tipini kuyuya gider o salak oyuna Gezi yap ama sonuna geleceksin gitti mi zoruna ? |
|
|
|