Kayısılı Erişte |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Kayısılı ErişteKayısılı Erişte 4 kişilik Malzeme: 500 gram erişte 50 gram tereyağ Kıyılmış kayısı Tuz Tarifi Erişteleri diri kıvamda haşlayıp süzün Ceviz içi ve kıyılmış kayısıyı Teremyağ’da soteleyin Erişteye ilave edin Tuzunu ekleyip hepsini birkaç dakika daha kavurun Erişteyi servis tabağına alın Ayrı bir tavada tereyağ’da kavurduğunuz keş peynirini eriştenin üzerine serperek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz
En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır |
|
|
|