Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, ferit, ilayda, sevmiştim

Dj Ferit (İlayda) - Seni Çok Sevmiştim

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dj Ferit (İlayda) - Seni Çok Sevmiştim

seni cok sevmiştim göz bebeğim neden gittin sensiz olamam bunu sende ögrendim yalnız kaldım ben tek basıma buralardasense yabancı kollarda uzaklardahalimi sorma nede yanıma geLsensiz bekledim sadece ecelhergece aglıyor bu gözlerimtek basıma yine ölümlerdeyimoysa ne güzel baslamıstı herseytanısmamıs mucize gibi birseyo ilk günümüz rüya gibiydi senle olmak benim için herseydianılar aklımdan cıkmazlar gözümün önünde o baskıslarsenle gecen bütün günlerim an ve an gönlüme işledimömrün senin yoluna kurban olsun yeterki senin canın saolsunmutluluk kapından ayrılmasın acılar senden uzak kalsın zavallı yüregim kan aglar içim sızlarnerelerdesin bu can seni sayıklarölmeden son defa kavusayım sanane olur dön bana görmeden kıyamam bu canabirtek kursun cagredir bu acıyarabbim sen bu kulunu bagısla bedenim cürürken bu kara topraktaruhum seni bekleyecek buralardabırakın beni şimdi yalnız basıma gelmedi yarim sondefa karsımayorgan istemem bu soguk yatagımdatoprak işlesin senin boşluğuna

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com