![]() |
Dandadadan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DandadadanCenaze Bugun senin cenazen kalkti benim icimden Aklimdan gecti butun yasayanlar ve olenler O kocaman boslukta uyur gibi koynumda Anlatirken ruyalar seni bana sonu sana Zin Zin Rengarenk oldu dünya altımda Bütün alem ortak oldu oyunuma Sen niye katılmadın ben mi cağırmadım Tüm zerrelerim dağıldı evrene Ve hatta hepinizin icine Sen niye almadın ben mi veremedim Zin zin Çatalp göster bana Zin zin çatalı göster bana Hadi hadi göster hadi göster bana Ona buna şuna buna verdin durmadan Hadi artık göster sunu ucundan Tilki gibi tetikte uykuda bile çile Yola cıktım karga boku ağzımda Bütün yollar çatallandı karşımda Sen hangi yoldan gittin Arkanda kalmamış izin Zin zin Çatalı göster bana Zin zin Çatalı göster bana Hadi hadi göster Hayaletler Hayaletler hiç uyumaz Aramızda dolanırlar K*ltaklar Geceler boyu düşündüm Bir çare buldum zannettim Dipsiz kuyulara indim Acı acı sular içtim K*ltaklar k*ltaklar Topuğumdan vuruyorlar K*ltaklar k*ltaklar Arsız arsız gülüyorlar Bile bile girdim oyuna Aldım elime oyun boyunca Sinsilerle tilkilerle Oturmuşum aynı masaya |
![]() |
![]() |
![]() |
Dandadadan |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DandadadanKutbu Kuzey İçimdeki bu büyük boşluk Kuzey kutbu kadar soğuk Gelme yanarsın tenin inceciktir senin Bu büyük boşluk çok çok soğuk Kuzeyde bir yerde dolanır dururum Hayaller içinde Bu beyaz boşluk sahibim oldu Kardanadamlar dostlarım oldu Tüm bildiklerim buz olup dondu Soğuk nefesimle hep arar oldum Kuzeyde bir yerde dolanır dururum Hayaller içinde Kara Araba Kara kapkara bir araba olsa Yazılsam duvarlara Kalmasa aklım buralarda Uzun uzun yollar vardı Kara araba da vardı Ama gitme demişti o bana Kal kal kal yanımda Dedi bana çıkma sakın yataktan Sarıl bana Binme o arabaya Kara kara Kal kal kal yanımda Sar sar sar bir daha Kuru Kuru Kuru kuru sev beni Ağzımdan öp beni Doya doya tat beni Ooff alsan da dünyayı karşına Bir anda oooff Bile bile tersine Döndür bu alemi Kafam bomboş vur beni Çıksa da ruhum burnumdan Sana ne Ara beni boya beni Kara kara düşün beni Gel bulalım dibini Alsan da dünyayı karşına Bir anda Aşık oldum ben sana Doyamadım tadına Hadi artık dön bana Alsan da dünyayı karşına Bir anda Tezkere Sular gelecek Kafamızı gececek Her yer sallanacak Herkes mi ölecek Ateş basacak Ten terleyecek Her yer kavrulacak Herkes mi ölecek Rüzgar esecek Dumduz edecek Her yer savrulacak Herkes mi ölecek Kaç para bu dünya Batsa da sonunda |
![]() |
![]() |
|