![]() |
Tripkolic &Amp; İlayda - Koştum Yoruldum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tripkolic &Amp; İlayda - Koştum YoruldumNe gündüzüm aydınlık Ne gecem karanlık Ne soğuk geçer güzüm Ne de sıcak bir yazım Her an aklımdasın Gittiğimiz yerdeyim Her yanda hatıran var Hayalimde seninleyim Yalnızlık taht kurmuş Ufkum kapkara Dertlerim depreşti Yazdım mısralara Kabalalık günden Yabancı sözüm Dostluklar meft olmuş Ben ise sensizim Aradım yıllardır Hep adım adım Yükseldi duymadın Ah şu feryadım Barımlara döndüm Divane adım Bu kaçıncı şarkı Sana yazdığım Ne gündüzüm aydınlık Ne gecem karanlık Ne soğuk geçer güzüm Ne de sıcak bir yazım Her an aklımdasın Gittiğimiz yerdeyim Her yanda hatıran var Hayalimde seninleyim Alamadım yine Seni kalbime Koştum yoruldum Duruldum sustum Ben yine kin kustum Özledim seni Çekerim sineme Derdi çileyi Aşk vurdu Biryandan sözlerin Uzakta olsamda Gelirim sevdiğim Bırakmam seni de Alırım kalbime Bırakma sen de Tut elimi al kalbine Ne gündüzüm aydınlık Ne gecem karanlık Ne soğuk geçer güzüm Ne de sıcak bir yazım Her an aklımdasın Gittiğimiz yerdeyim Her yanda hatıran var Hayalimde seninleyim |
![]() |
![]() |
|