![]() |
Dramelodi - Günlüğümde Son Sayfa.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dramelodi - Günlüğümde Son Sayfa..Merhaba satırlar bugünü de aştık en sonunda ![]() ![]() Biraz mutluyum biraz da kırgın ![]() ![]() Biraz da yorgunluk var her zamanki halim… Zor bir gündü ve aynı amansız suratlarla zoraki bir selam merasimi vardı ![]() ![]() Gün yeni başlamıştı ama ben yine yorgundum…Belki de dün geceden kalmış bir hüsran bir mağlubiyet bir acı kaldı ![]() ![]() Belki de ben yoktum sende ya ondandır bilmiyorum… Kaç kere tekerrür edecek bu birkaç dakikalık gelen umutlarım? ![]() Ne zaman bitecek bana elveda deyip gittiğin bu rüyalarım?Önceden aptalca korkular vardı ya hani anlatmıştın bir ara… Şimdi hiçbirinden korkmuyorum ![]() ![]() Bir tek korkum var sen! Beni görmezden gel mutlu biL ama çürüyorum anla bunu ![]() ![]() Son noktasındayım zihnim müebbet hapsine geri döndü ve çıkmayacak ![]() ![]() Bir gün gelecek yazmayacak bu yürek ![]() ![]() Kaybedecek herşeyi… Defnedecek anıları acıları herşeyi ![]() ![]() Silemiyorum kopamıyorum ben… Seni kaybettim sanırım simsiyahım… Bulamıyorum bir çare ![]() ![]() Bu gece de yıldız kaymadı ya ![]() ![]() Tebessüm ettim gökyüzüne ![]() ![]() Elimde olsa bu gece bitmese ![]() ![]() Kırık hayallerin umudu sönmese… Ben ki acemi şair ![]() ![]() Ellerinde dualar acıyla kalbi parçalar… Neden kader? Nereye gömülür acaba hatıralar? Ruhumu al tanrım… Günlerdir boğazıma takılan buruk acı dinsin ![]() ![]() Zaten kimin hayatında bir gözyaşı tanesi değerim kaldı? Ben bile bıktı benden ki yorgun her nefeste acır oldum kendime ![]() ![]() Beynimin her hücresi meşgul ![]() ![]() Lütfen rahatsız etme… Bileklerimden akar gider ömrüm son bulur öyküm… Ben bir söze bir gülüşe bağlı olmadan başlayan bir masalın seri katili ![]() ![]() Küçük bir kutuda her hatıran ve de her parçan saklı benliğimde ![]() ![]() Geleceğe bir mum yakmak istedim ama… Söndürdüm geçmişimizi de… ![]() Ben söndürdüm bu ateşi ben yakarım ![]() ![]() İçinde ben yanarım sadece ![]() ![]() Gelmeyin görmeyin halimi odam karanlık… Ben bana mahkum… Kendime bile yalan söylemek için halim kalmadı ![]() ![]() Dumanlı düşleri gerçeğe taşıyan sendin ![]() ![]() Hani nerdesin? Nerdeyiz? Hayatın ince yollarından geçtim kaç kez ![]() ![]() Ilk kez korkuyorum ![]() ![]() Geri dönerken veda ederken mutluluk vardı oysa… Bu sefer içim acıyorgün batıyor umut tükenmedi bende ![]() ![]() Asla yıldız kaymamalı tebessüm etmeli gökyüzüne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|