![]() |
Roi Velovis - Arkana Bakma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Roi Velovis - Arkana BakmaSakla paranı ve de göz çıkarma Gece yine başlar son hız clublarda Bende kaldım ulan bende kaldım Doğru ya lan sen acep bana mı kaldın ? Ama kastın baya bi bende şaştım Lafımın üstünü kapattım ve de çaktım Sen sakattın ben sana tek tokattım Açık duran kapımı yüzüne kapattım Kavga başlar ve tetiği çek Fazla kasma iş biticek Dedik diye mi hata ettik Tepki vakti geldi geçti işte adam mı biçtik ? Sigaranızın dumanı da size kalsın Gözüne mi battı moruk benim tarzım Melankoli gangsta punchline hardcore Hepsinden hazırlarım hepside sana kor Nakarat x2 : Arkana bakma kaç bence alçak Rapim yüksek ateş kolpalar yancak Yeniyim farklıyım kabüldür ancak Bi süre sonra ardımdan bakçak Adımlarım pat pat sizde teker patlak Her bi satrım olur ağzına şaplak İşte yeni track buda benim hatrım Kağıda hâkim olur her bir satrım Verse 2: Hesaba çek hesap kolpaya da kondur Hep için fesat lan kolpayı da dondur Rapini ataçla bi köşeye tuttur Sen boş konuşan tayfanı sustur Kafayı bul ve sataş herkese piskopat Gece gece iç lan kop ve sonra at Trackler şaheser hepsi de tablo Adım en üstte ben pablo picasso Komada hasta benden hediye pasta Hepsini kaldırdım şimdi rafta İşler lafta ve tüm koz safta Yok enayi sen san çorban tasta Verse 3: Etrafa bakınıp da bakamayan bakıcı Çok dikkat moruk bak bu rap akıcı Kaymış onlar lan ararsın çakıcı Ayyaş onlar lan full time rakıcı Bol giymiş bak bak buda rapçi Diyen çok olur ama çoğu da cepçi Her bol giyen rapçi olsa keşke Playerda Müslüm hep ilk beşte Herkes hayrandır huyuma suyuma Fakat inmez ipimle kuyuma kuyuma Dikkatler toplanmış aradaki uyuma Tamam kalk hadi uyuma uyuma Karabasana parabasana benden kick Sana da uğramış nedense her tip Tek tip bu adam ve tek tip bu dize Bi devrim olsun bu track size |
![]() |
![]() |
|