Dj Suskun-Sürme Gözlüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dj Suskun-Sürme GözlümSürme gözlerini özledim ![]() Benim için bir sen vardın ![]() Ve hep sen olacaksın ![]() Senden başkası bana haram ![]() Olamam senden başkasıyla ![]() Ben seninim sende benimsin ![]() [nakarat] Sürme gözlüm nerdesin arıyorum seni her yerde ![]() Ne yaparım ben sensiz benim güzel yüzlüm ![]() Özledim ben seni Ne yaparım aşkım gel ![]() Nerelerdesin sen olmuyor aşkım sensiz ![]() Yine bir akşam üstü elimde sigara ![]() Oturmuş yanlızlığı düşünüyorum ![]() Gönlümde büyük sızı kalbimde yara ![]() Hiç gelmeyecek olan bir sevgiyi bekliyorum ![]() İsyanım Ne kadere nede allahıma ![]() Özlemim bilmeyen nankör insanlara ![]() Vede sonu olmayan kiralık sevdalara ![]() Hiç gelmeyecek olan bir günü bekliyorum ![]() Ölümüme sebep olma yeter artık dön geri bana ![]() Gel De öldür bitsin ![]() Oo kötü anıları silelim hayatımızdan dünlerimizi ![]() Gömelim maziyi karanlık mezarlarımıza ![]() Sigaramın her dumanında senin adını yazıyor ![]() Benden uzak değilsin gözyaşlarımın arasında saklısın ![]() Kendimi kaybettim çıkılmaz bir kuyuya düştüm ![]() Bulamıyorum kendimi ![]() Ağlama gözlerim yeter yaşlar dökme boşuna ![]() Mutluluk kucak açtı işte benim gönlüme ![]() Dur diyelim artık çektiğimiz Bu dertlere ![]() Şu gelen sevgiyi De yitirmeyelim ![]() ![]() |
|
|
|