![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı Sözleritek diLeqim var sev sev sev ![]() ![]() ![]() ![]() ARIYORUM GoZLERINI SEVGILIM SEVIYORUM SoZLERINI cIcEgIM KALBIM SENSIN GoNLuM SENSIN BEBEgIM TEK DILEgIM VAR SEN SEN SEN SEN Yanimda Kal Sen Bir Yere Gitme, Bir Kere Basla Bir Daha Bitme, Mutlu Et de Derbeder Etme, Kenarda Kalsam Lutfen Itme, Sev Beni Bir Kez Sev Beni Askim, Ben Seni Sevdim Ben Sana Yandim, Tek Dilegim Var Sende Beni SEV SEV SEV SEV Seninle Kalbim Olsun Mesgul Ismini Soyler Oldu Bulbul, Aglama Birgun Sevgilim Hep Gul Tek Seni Ister Oldu Bu Gonul, Tokatta Bir Gul Menekse Sensin Hayatta Varsam Sebebi Sensin Inan ki Senden Tek Dilegim Var SEV SEV SEV SEV Tebessum Etme Kalbimi Yakma Dalga Gecme Gonlumu Yikma Bak Gozlerime Askla Dolsun Zavalli Kalbim Mutlu Olsun Yolda Gorsem Kalbim carpar Gun Gectikce Sevgim Artar Ben Seni Sevdim Sende Beni SEV SEV SEV SEV |
![]() |
![]() |
![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı SözleriALLAH ısLah eyLesin seni ![]() ![]() ![]() Bana sorun siz onu, tanıtayım kendisini, O yemyeşim gözleriyle bırakmıştı etkisini, Tuttuğumda ellerini unuturdum ben her şeyi Zaman ile öğrendim sevgisizlik gerçeğini Öyle bak ki gözlerim, solsun karşında çiçek Öyle sus ki dillerim, kalmasın söze gerek, Dermanımda kalmadı, kalmadı umutlarım, Yaşamadan bitmesin, bugünüm yarınlarım, Her günümde hep yanımda, her nefeste hep canımda Sen olacaktın gülüm, yalanmış demek buda Her sözünde var yalan, inandım sana yılan Avuç dolu göz yaşı, senden bana tek kalan Acı keder göz yaşım, gecelerde sırdaşım Bunca zaman boş yere sana umut sarmışım Verdiğim emeklerim ve haram olsun her şeyim de Beddua eder oldum kanattığın kalbimde, Köşe bucak dört yanımda sevenler hep yan yana ![]() Bense senin yanında, yaşadım yana yana Ben attım adım sana, sanma öyle bekledim Gönül denen o şeye yorgunluğu ekledim, İşte senın eserin bu gönül yorgunu Çok perişan haldeyim isteğin oldumu? Dinledikçe hep beni gözlerin hiç doldumu? Anladıkça aşkımı pişmanlığın oldu mu? Anladın mı söyle, hiç sevgiyi bilirmisin? Senin için ölene neler verebilirsin? Daha yirmi yaşında aldın benden her şeyi ![]() Bana yalan okuma, açıklama bir şeyi Senın yalanlarına kanarmıyım bir daha? Sen yıktın aşkımızı, ben affettim bin defa Daha sana şans yok, dilenme boşuna, Hadi güzelim hadi, şimdi başka kapıya, Görsen bende resmini sızlamaz inan içim Daha sana karışmam güzelim seçim senin Satarmısın kendini, yaparmısın kahpelik ![]() Beklemiştim sevgini, çok bir şey mi istedim ![]() Deli divane olup,alev olsa ne yazar, Bitti büyük aşkımız, yalvarmak neye yarar ![]() Benım sana son sözüm, çok iyi bak kendine Beni sakın unutma, ibret olsun gönlüne Yer yüzünde görmedim, sen gibi yalan dolan Uyardım ama duymadın, insan ol biraz utan Maalesef o sende yok, o doğuştan olmalı Ve egosit ruhuna kalendarlık doğmalı Allah ıslah etsin, ne denirlir ki, benden uzak ol hep ![]() Şöyle bak düşün ki, böyle olmamıza ney sebep? Belki bekliyorsun sende, dayalı döşeli bir yalı ![]() Fark ettin mi sen seni? Olmuşun Pazar malı ![]() Bi baktın aleve attın, acımadın ve yaktın hüzunu Boşuna dilini yorma, artık aldın tadımı tuzumu ![]() ![]() Yazıkları olsun hiçte duygu kalmamış ki puu sana, İğrençsin deme sakın, herkez hak verir bana ![]() Canımı yak ve keyfe bak ![]() Mumunu söndür ki pişmanlıktan arama hiç sakın, Bulunmaz hint kumaşı olsan ne yazar defol kızım Elimi sallasam görevlisi olur, gönül sazım Geldi aylardan kasım, 11 aydır yalnızım, Hangi ay güler gözüm, Umrunda mı? Umrunda mı ölmüşüm? |
![]() |
![]() |
![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı Sözleriçekip qitmeyecektin ! Ben Ben Mahfeddiysem Sen Sen Sende Yikdin Bu Aşki Içimde Yapayalnis Birakdin Söz Vermişdin Bana çekip Gitmeyecektin Hani Bir ömür Boyu Yalnis Benim Kalacakdin Dört Duvar Içinde Yalniz Olmak Kadere Küsmek çare Olmaz Asla Yenilmedim Ve Ben Egale Edilmedim Düşünceler Yoğunlaşir Bu Beynimin Köşesinde Nefret Ettim Gelmedin Bir Kez Hayatin Neşesinde Aşki Bitirecekmi Benide Götürecekmi Sevda Yüklü Yüreğimi Sen Sürükledin Bu Bedenimi Sarilacakmi Kefene Son Bi Kez Denizlerin Dibinde Bulursun Belki Ismim Yazili Benim Cesedimi Kelimelerle Anlatilmaz Aşki Yaşamak Istedim Ve Gelmedin Kiyametin Arifesinde Seni Bi Görsem Yetecek Mezara Hayli Durmadim Sürekli Aşki Aradim Aşka Taptim Aşkla Ağlayip Aşkla Bağlandim Buldum Artik Kadere Küsme Kadere Tekme Birine Bağlanipta Kara Bi Toprak Yatağim Olsa Yalnis Senide Gömsem Kalbime Neresi Olursa Olsun Ol Yanimda Sevenim Tek Senin Ve Sevginin Yerini Alamas Hiç Kimse Gariban Aşki Bende Yüklü Kaldi Eski Günler Hatirasi Senle Yaşadiğimis Onca Günden Sonra Geriye Sünger çekemedim Ve Silemedim Kanima Işlemiş Her Bi Eserin Yoluna Hasret Yüzüne Kismet Sewgilim Sözz Vermişdin Bana çekip Gitmeyecekdin Nerde Kaldi Lafda Kaldi Sende Siradan Işti Benide Ağlatip çekip Giden Ilk Ve Tek Yalanci Her Zaman Kölen Oldum Senin Esirin Oldum Sicak Yaz Akşaminda Hasretinle Dondum Anlamadin Sen Beni Yanlişlarimi Gördün Daha ölmedim Ama Yaşarken Beni Gömdün Gözlerimdeki Yaşlar Yalniz Senin Uğruna Akar Gider Yerlere Sanki çokda Umrunda ölsem Sevinirmisin Kabrime Gelirmisin Dönmeye şansim Olsa Bana Izin Verirmisin Bildiklerim Nefretimle ölüyorum Hasretinle Elimde Değil Ama Ağliyorum özleminle Günler Kaldi Hatira Sensiz Issiz Odamda Yoluna Bakar Oldum Gelmeyeceksin Ama Sözzz Vermişdin Banaa çekip Gitmeyecekdin Dj Ateş 03 Mustafa Oğuzzzz ![]() ![]() ![]() Ben Ben Mahfeddiysem Sen Sen Sende Yiktin Bu Aşki Içimde Yapayalnis Birakdin Sözz Vermişdin Bana çekip Gitmeyecekdin Hani Hani Bir ömür Boyu Yalnız Beni Sevecekdin Ben Ben Mahfeddiysem Sen Sen Sende Yikdin Bu Aşki Içimde Yapayalniz Birakdin Sözzzz Vermişdin Bana çekip Gitmeyecekdin Haniiii Bir ömür Boyu Yalnız Benim Kalacakdin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı Sözleribebek qözLüm ! O bebek gözlerinde buldum hayatı Anladım ki ben senmişim Hep seninmişin hep Senin Sende Benim bebek Gözlüm Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutuştu yanıyor Ellerinde ellerim Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutuştu yanıyor Ellerinde ellerim Yetmez Zaman Yanında KAnımsın Damarımda Sanma Sölemek Kolay CAnımsın Sen Canımda Gözlerinde GöRdüm Kendimi ve Hissederdim Sevgimi Ve Dilimden De Düşmeyen o yek ismini Tek Bakısta Yaktı icimi bir tebessüm Kiraz Dudaklarınla Çeldin Aklımı Sen bu aşk sandalında YIldızlara bir Sorsam Seni de GösterirLer Yerini Senin Yerindir , Yüreqimin En Derin Yeri Ve orda Saklı kaldı Aklı aldı Çaldı Gönlümü Ve Bende ilk Görüşte Talip oldum buldum hayatımın anlamını Kaldım Dört Duvar İcinde Yalnız olmak zordur Bilir misin ki O bebek gözlerin Cıkmıyor ki aklımdan Uzaklarda olsan farketmez zaten hep benimlesin bırakmam ömrüm boyunca Sen Benim Yeminimsin Güller Kopmadıkca dahada güzeldir onun dalında Sende kopmadıkca herşey güzel benim yanımda o Gözlerini Kıskanmadaktan Yoruldu Benim Gözlerim ve Bakma Aynalarda dayanamaz oldu Seni Özledim Sahimi Bu Gözlerin Gözlerinde Titrerim bak tutuştu yanıyor Ellerinde ellerim Yetmez Zaman Yanında KAnımsın Damarımda Sanma Sölemek Kolay CAnımsın Sen Canımda Yanında kalsam seyrederdim doyamadan ben saatlerce Gözlerinden bir Isık yansır kalbime gitmedikce Aşkı senle yaşamak yaşlı gözlerine dokunmak Ah bi beraber olsak ve ölene kadar da ayrılmasak Sonsuz olsa dünya sen ve ben ve en derin hayallerimle Gercekleşecek dünyamızda sevgimizde aşk doLu bu kalbimizle Gökyüzünde turlar atsak yorulmasak ve el ele dolassak bulutlara uzansak Her günümde sen yanımda her adımda sen canımda bir gülümse tek hayata Sor Garibeyen aşkımla taştı sabrım haydi artık geliyorum senin yanına Allahıma sükürler olsun yaratmış seni benim adıma Sahimi Mi bu Gözlerin Be Gözlerinde Titredim de Bak Tutustu Yanıyor Ellerinde Ellerim Sen Yokken kalbim benzer aynı tıpkı bir boş sokak |
![]() |
![]() |
![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı Sözleritek tanem ! [03 Mustafa] Ben kimseyi sevmem Seni sevdiğim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsın Benim tek tanem [Gönül Yorgunu] Geçmez olsun seninle günler Doyum olmaz ki yetmez seneler Çekemez sevgimi askımı eller Kalbim muhtaç hep seni bekler Anlamı olmaz sensiz günlerin Yıllar gecede ben seni beklerim Sensiz dünyam olmaz olsun Ben seni sevdim herkes duysun Asktan fazla bu kara sevda Bir sen bir ben tek bir yolda Dünyam batsın yanımda olda Onlar sanki çok umurumda Artik sensin meleğim her şeyim Sensin bebeğim tek sevdiğim Kalbime yazdım ismini askım Ben seni sevmedim vallahi taptım Güneşim seninle tekrar doldu Sevgin kalbime can katan oldu Gözlerim yolunu tekrar buldu Çekemeyen kişiler hep kahroldu Elimi tut ve gözüme bir bak Bembeyaz tenimi bir tek sen yak Bak gökyüzüne yıldızlar dolu Sen mutluysan onlarda mutlu Ben kimseyi sevmem Seni sevdiğim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsın Benim ![]() ![]() [03 Mustafa] Ben kimseyi sevmem Seni sevdiğim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsın Benim tek tanem [Oğuz] Günler aylar geçse de yıllar Zıddına gitse de bitmeyen yollar Seni sevdim ben onları boş ver Cennet olacak seninle her yer Güller solmaz solsa da bana ne Kötüler düşman benim gibi sevene Karışamaz kimse bizden kime ne Yazıklar olsun kaçıp ta gidene Yalanım yoktur sevgim çoktur Sahte bir aska karnim toktur Seninle buldum gerçek aşkı Sevgin içimde dolup ta tastı Bilmem simdi başlasam nerden Bağlıyım içten kopamam senden Kalbime girsen sevgimi görsen Ölümüne sevdim ah bir bilsen İçimde bir ses ismini söyler Seni gördüğümde bedenim titrer Hayalim oldun her gece sen benim Yanımdayken bile ben seni özlerim Tokatta bir gül menekşe sensin Hayatta varsam sebebim sensin Zamanla asklar bitiyor derler Buyuyor sevgim tek tanemsin Bir kere baktın aklimi aldın Hırsızsın yar kalbimi çaldın Nikah masasında keselim hesabi İçerim seninle aşkın şarabını Sensiz günlere lanet olsun En kotu günümüz böyle olsun Al beni kalbine kapıları kapat Dj Ateş********* Familia Tokat********* [03 Mustafa] Ben kimseyi sevmem Seni sevdiğim gibi sevemem Korkum yok artik sen varsın Benim tek tanem |
![]() |
![]() |
![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı SözleriyaLan sevqiLim ! yemini sen bozdun gunahi senin dunyami kararttin zalim sevgilim sozumde hep durdum sucum ne benim kalbimi kanattin yalan sevgilim yemini sen bozdun sozumde hep durdum ![]() ![]() sucum ne benim ![]() ![]() ![]() [Oguz] bos hayal icinde sana bakar bu gozlerim derindedir yerin bu kalbimin icinde sakli gozlerin aglar iken duyamadim soyle neydi nedenimiz derinden yaraladin bu kalbi simdi kaldi caresiz yeminle baslamistik sence kim sozunde durmayan nedensiz ayrilik budur sen degil mi suclayan kefilsiz aski baslatanda var hata hep can sikan onlem almaliydim cunku sendin hep kazik atan ilgisiz olan sozde benmisim sus lafimi kesme sevmiyordun madem beni artik gormesen telafisiz hatalarin birikti sansin yok daha idare ettim her seferde bende insanim anla gunahi sende kaldi sen acimasiz yemin bozan tanimadim bi anda nankor arkamdan kuyu kazan biktim artik bitsin artik ben pes ettim artik bak yukarda Allah kork biraz islah etsin cok yazik [03 Mustafa] yemini sen bozdun gunahi senin dunyami kararttin zalim sevgilim sozumde hep durdum sucum ne benim kalbimi kanattin yalan sevgilim yemini sen bozdun sozumde hep durdum ![]() ![]() sucum ne benim ![]() ![]() ![]() [Oguz] elime bir kalem kagit mecal yeterse yazarim hep sayfalarca karaladim ve silemem artik cok sebep gecelerim karanlik bir okadarda yalnizim sigara dostum oldu ve hicde dagilmiyor efkarim bosuna cabala onca yil ve ustelikte terkedil bence kisiligin yuzunden kaldim iste sersefil tek basima derbeder su halimden kime ne zalimin biriyle mazimi doktum karadenize sabahlar oldum artik uykular firari der ve sen soyut iken bende bir somut beden neden olum denince bir cekinme olmuyor asil yasam derinden korkutan ve sevdim bir kez yok mu beni kurtaran hayallerim yikildi bir umutlarim tukendi iki bak sevginde bitti uc birakip gitmende dort goller yanlis oldu bir gecerli nedenin olmaliydi hemde sozunu tutmayanda ben olmaliydim ama ![]() ![]() ![]() [03 Mustafa] yemini sen bozdun gunahi senin dunyami kararttin zalim sevgilim sozumde hep durdum sucum ne benim kalbimi kanattin yalan sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı Sözlerien büyük asqım ! Adina siirler yazip duruyorum (seviyorum be) Gözumden yaslari akitip agliyorum (anlayan nerde) Sana anlatmak icin icim icimi yiyiyorum (off off) Senin haberin yok seni cok seviyorum (cok seviyorum) Gittigin yollara bakarak agliyor Hasretinle yanip kavruluyorum Yokluguna artik dayanamiyorum En büyük askim sensin Tek sevdigimsin cicegim Rüyamda gördügüm melegimsin Yanimda yoksun bebegim Sen olmasan yanimda yoksan Yasarmiyim bebegim Sen olmasan kalbim atmaz Sen olmasan bu can yasamaz Imkansiz… Sen yoksan hayat sensiz olmaz Hayatimin anlami sensin güzelim Söyle senden baska kimi seveyim Birakip gidersen yasarmiyim bebegim Gözlerinin ici benim cennetim Senin icin ölüyorum bunu bilmiyorsun Senin icin yaniyorum görmüyorsun Sen sevmesen görmesende Ben seni cok ama cok seviyorum Sen olmasan bu kalp atmaz Sen olmasan bu can yasamaz Imkansiz bebegim imkansiz Sen yoksan hayat sensiz olmaz Yillanmis sarap gibi icimdesin Beni yakiyorsun hep sevgilim Sevmek günah haram mi söyle Neden senin bu sitemin böyle Zorlama bosuna seni birakamam Sensiz olamam inan nefes alamam Kaderim sensin melegimsin benim Sende beni seversin cicegim Benden baskasi inan seni sevemez Benim kadar kimse önünde egilmez Sen olmasan olmaz hayat Sensiz günler berbat bayat Sen gittin bense hüzün ekledim gecelerime uzun sürdü esaretim Ne tadim kaldi nede cekip gidecek cesaretim Zincirlere vurdum duygularimi Kapilarini kapattim yüregimin senden sonra Bu ask öyle bir ask ki taa ki besikden mezara Oysa sen gittin güzelim bense sensiz sacmaliklarla dolu Adeta bir kitap gibi… adeta bir kitap gibi Aklimda yüzlerce sorular var Dönermisin? Dönmezmisin? Sende severmisin? Yoksa sevmez sevmezmisin? Bir deli yürek acisindayim Bak yine kara odalardayim Bir gece kadar yakinindayim Sen benim canimdasin Karsimda duran aynadasin Cevremdeki duvardasin askim Heryerde sen varsin Yere akan gözyasimda Damarimda gezen kanimdasin Askimsin herzaman aklimdasin |
![]() |
![]() |
![]() |
Dj Ateş Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Ateş Şarkı Sözlerisenden sonrası yok ! Sen gönlümün prensesi Sen yüreğimin tek sesi Unuttum bak herkesi Senden sonrası yok Ellerin elime değmeli Sevmeli delice sevmeli Ömrümü önüne sermeli Senden sonrası yok Kalbime bir hançer vurdum ilk görüşte ben tutuldum onu gönlüme göre yazmış yüce rabbim ben ona aşık oldum ruhuma işledi çıkmadı asla gülmedi kaderim ben ona yanarım anla sevdim her güne feryat işte bu fırsat buydu gerçek maksat ellerim sana bakan gözleri oydum kıskandım ben onları hor gör kalmadı derman yazmadı ferman gözlere kankam bıkmadı aşktan yılmadı kalbim dönemdi gönlüm sormadı bir gün varmı ki gönlün hergece öldüm kaç kere gömdün bin kere gördüm bitti bu ömrüm kalbimi verdim ben sana yar naz etme sevgini küsme zararım senden bir günlük aşk istemedim seveceksin ölene kadar kan ağladım ben her gece kaybetmek korkusu çöktü içime vede aklıma seni hapsettim müebbet kalacak şüphen hiç olmasın aşkımdan yana bak bu riyakar hayatta etkar bilemedin ama ben isyankar çabalarım başka sıkılmam asla seviyorum hala sensin en ala işte bu mana kapandı yaram sensiz dünya yapamam bak bana kalmadı sabrım sen oradayken dayanamaz oldum beni anla… Sen gönlümün prensesi Sen yüreğimin tek sesi Unuttum bak herkesi Senden sonrası yok Ellerin elime değmeli Sevmeli delice sevmeli Ömrümü önüne sermeli Senden sonrası yok 3 yıl oldu tanıyalı ben seni şükürler olsun rabbime bin kez görmeye mecbur tuttum kendimi resmine bakmadan yatmadım birkez örnek almalı bendeki sevgiyi sevmeli aşkını candan herkes değerini bilmeli sevginin zaten bilemezsem eğer beni terk et bir gece vakti kendime sordum cevabı resmine bakarak aldım bir gece vakti düşünüp durdum kendimi sensiz yollara saldım anladım sonra kaderim sensin olmayı denedim olmadı sensiz sakladım içime sığmadı sevgin itiraf ettim aşkım sensin ![]() Sen gönlümün prensesi Sen yüreğimin tek sesi Unuttum bak herkesi Senden sonrası yok Ellerin elime değmeli Sevmeli delice sevmeli Ömrümü önüne sermeli Senden sonrası yok |
![]() |
![]() |
|