![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Al Canımı MC locco Memo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her Gece Kalbime Bir Sıkıntı Basıyor Sensiz Hayallerim Cok Karanlık Hislerim İse Tepkisiz Aglıyorum Sensiz Hani Kopyaydı Bizim Kaderimiz Kurşun Bile Ayıramazdı Bizi Ölürken Bile Tutacaktık Birbirimizin Ellerini Al Canımı Gülüm Bendeki Yüregimi Kara Toprak karattı Bedenimi Yoksa Günden Güne eriyip Gidecek Bu Sevenin Kalbi Cüzdanımda Saklı Verdigin Resmin Ben Bu Yolda Senin İcin Bittim Mutlumusun Simdi Neden Beni Terkettin Hani Derdin Ya Et Tırnaktan Ayrılmaz Asla Su Olsam Sensiz Akmam Derdim bende Sana Ne kadar Yakınsan o Kadar Uzaksın Sen Bana Aglaya aglaya Gecti Günlerim Yıllarca BU acı dolu hayatımda Hic Güllerle Gecmedi GünLerim Al bu Canımı Ben Zaten Sensizim Al Canımı Senden Başka Zaten Sevemez Yaralı Yaşarım Bu Çilem Hiç Bitmez Yar Gönlümde Ateşin Var ki Sönmez Yıllardır Yanıp Durur Hasretin Hic Bitmez Acı Dolu Hayatımda Sen Benim Tek umudumsun Yaralı Yaralı Ben Senelerce Kan Kustum Canımı alda bende bir kus gibi gökyüzüne Ucuyum Gözlerimi Gökyüzünde Acayım Kahpe Dünyanın Kaderi Deilmi Beni Sensiz Bırakan Aglıyorum Her Gece Yok ki Gözlerimin Yaşına Bakan Keşke Sen Yanımda OLsan ellerimi Kalbine bastırsan Gülü Dalından Kopardıgın Gibi Sende Kalbimi Benden Söküp Aldın Bırak Beni Artık Bitsin Bu hayatım yürekten Uzak Kalalım İcindeki Şeytana uyupta beni bıraktın Ellere Gidip Kendini Sattın O kadar Asık OLmustum ki Ben sana Sımsıcak Ellerin Tatlı Gülüsün Hepsi Aklımda ettigin Yeminlerden Sonra Vurdun Beni Kör KuRsunLa Al Canımı Senden Başka Zaten Sevemez Yaralı Yaşarım Bu Çilem Hiç Bitmez Yar Gönlümde Ateşin Var ki Sönmez Yıllardır Yanıp Durur Hasretin Hic Bitmez Qarizma - Ayrılık Korkusu Neyleyim Ben Ölümü Son Nefesimde Sen OLmadıkdan Sonra Bir Acı Vardı Yüregimde Dinmedi Senelerce Hasretin Büyüdü Gittikçe İçimde Yanıyor Kalbim Hala Sevginle Ölüm bir nefes misali Dolaşıyor Bedenimde Tekrar Canlandı Hayatım Gözlerimin Önünde Şimdi Herşeyden Fazla Muhtacım Senin Sevgine Dönde Bir Bak Geriye Senin İcin Yalan OLan Herşeye Seni Seven Kalbim Varya Senin ellerinde Gecenin Ayazı Donduruyor Beni Ayrılık Korkusu Sardı Bedenimi Görebilecekmiyim Son Defa Seni o Kadar Kolaysa Gelde Sen Unut beni her gece Bekleyemem Senin gelmeni Gönülden Sevdim İnanki Ben Seni İyi Dinle Beni Sevdigim Sözlerime Dikkat et biz mutlu olmuştuk birbirimizi severek sölesene ayrılmamız neyi deiştirecek Alev alev büyüdü özlemin acımı dindirebilecek Tek ilacım Sensin Gelmeyecegini bile bile bekledim Gururumu yüregime Gizledim Senden başkasını inan ben sevmedim Bir Gün Sensizlige ben haykırdım Hep Ama Sana kavuşmak için ben yalvardım Hayatım Kopuk Seni Düşünmekten Bıkmadım Senin için Ölmeyi Göze Aldım Göz yaşlarımı Senin İçin Akıttım Sunu bilki Hiç Bir Güç Seni Benden Alamaz Kalbimdeki Yaram Sen Olmasan hiç kapanmaz Gurbetteyim Sensiz Asla Yaşayamaz Ne Olur Cabuk Gel Sensiz Cok yalnızım burada Simdi beni iyi Dinle bebegim başkalarının olacagına Gel Benim Birtanem Ol Gel benim herşeyim ol Biliyorum Cok Sucluum affet beni nolur Gel Son Defa Cansız bedenimde bu Eriyen Yüregimde atan kalbim ol Alev alev büyüdü özlemin acımı dindirebilecek Tek ilacım Sensin QaRizMa Ve Dj KraL Bir Acı Vardı Yüregimde Dinmedi Senelerce Hasretin Büyüdü Gittikçe İçimde Yanıyor Kalbim Hala Sevginle Ölüm bir nefes misali Dolaşıyor Bedenimde Tekrar Canlandı Hayatım Gözlerimin Önünde Şimdi Herşeyden Fazla Muhtacım Senin Sevgine Dönde Bir Bak Geriye Senin İcin Yalan OLan Herşeye Seni Seven Kalbim Varya Senin ellerinde Gecenin Ayazı Donduruyor Beni Ayrılık Korkusu Sardı Bedenimi Görebilecekmiyim Son Defa Seni o Kadar Kolaysa Gelde Sen Unut beni her gece Bekleyemem Senin gelmeni |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Bu askin sonu yok seni gördügümde kalbim atmaz oldu, durmustu hayal gibiydi kavusmak ama yokdu bu askin sonu gözlerine baktigimda gözlerin dolmustu doldu gözler, sakin aglama, en dogrusu bu sevgime laik degilsin, bunu ben anladim senden bana kalan son hatiram bosa gecmis zamanim artik ayri olalim, olamam ben seninle hadi elveda sana yaniyorum bosa gecmis zamana sakin birdaha adimi agzina alma degmezmis ugruna, akkitigim gözyaslarima ben yokum artik, beni arama umutla beklerim, zaman yavaslar sevincim kaybolur, hüzünler baslar bu aci nereye kadar hadi söyle cek git hayatimdan, en iyisi böyle tek cagre kaldi, oda unutmak eminim cok zor olacak gün gelecek, birgün kara toprak bu bedeni saracak bu aski sensiz yasamaya zaten ben alistim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim ilk defa aska inanir olmustum ben aradigimi sende bulmustum ama yalan oldu hersey seninkisi bir oyundu, anladim gidisine degil, caresizligime yanacagim senden bana kalan tek hatiram acilarim acim bitmez, kalmadi dermanim söyle simdi, ben ne yaparim sana kavusmak icin ellimden gelen herseyi yapmistim ne yapsam yaranamadim söyle, derdin neydi, beni üzmek mi basardin en sonunda ask baslamadan bitti korkutugum en cok seylerden biri, seni kaybetmek di oda basima geldi sonunda anladim ki, ask beni sevmedi sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim sevgime laik degilsin güzelim bosyere kalbimi üzme sevinirim ben artik senin sevdigin degilim güle güle gidersin eski sevdigim Qarizma - Çiçeğim Soldu Git Git Geri Dönme İnanmam Git Git Arama Asla Git Git Ardına Bakma Bana Geri DönünceDe Yalvarma Bana Geri DönünceDe Yalvarma Gittin Kendin Sectin Yolunu Sakın Bakma Arkana Dönmedin Geriye Al sana Bu ikinci Hediye Güvendin Güzelligine Ne Gecti eline Bir Gün Sende Göcüp Gideceksin Bilinmez diyarlara bir Daha beni arama Sakın Bakma Ardına kıymadın Göz Yaşıma üzerime bas mezarımı Kaz Az Biraz Vicdan Aradım Durdum Kalmadı BirTek Umudum Kalbime Gömdüm Unuttum Adını İnsafzı Koydum İbret olsun Herkese Tüm İki Yüzlülere Burdan İşte İsyanım Herbir Köşede Herbir Köşede Ben Senin Yaptıgın Hesapları Yapmadım Ben Senin Gibi Eglenceye Tapmadım benim İcin birtek sen vardın Ve Hep Öle Kalacaksın Sana aşkım derdim ismini Deiştim Sen bir insafsızsın artık Sevdik İnandık bir Gün gülecez Sandık İşte böle Yandık Yeeeah! Dualarım Beddua Oldu Sen gittikten Sonra Sen Layik Olamadın benim aşkıma Senini Gibi Bir Zalim Görmedim hayatımda bana geri Dönünce Seviyorum Seni Die Yalvarma Senin Sayfan Coktan Kapandı bunu unutma sakın gelme bir daha kapıma bakma bana Yerin yok bundan Sonra Yanımda Kendin Ettin kendin buldun Helal OLsun beni Yaralayıp Sen yok oldun Sevipte Terkedilmek Bu Olsa Gerek Seni ben Sevmiştim bu bir gercek bu Sevdanın İntikamı Bir Gün Beni Öldürecek Solmayan Gülümü Soldurdun Günahlarımın İcinde Sen boguldun Aldırmadın Gözyaşlaarıma bak simdi sen kahroldun yeahh QaRizMa Es-Low Dj KraL Senden Ayrı Yaşamak İnan Cok Zor olacak Giderken Sen Gönlümden O Tek Cicek Solacak Acını CEkerek Hayatım Bir Gönülde Son bulacak o Sözlerim bir Gün Sabret kurşun gibi vuracak |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Dayanamam Gitme HiC Bukadar uzun olmamıştı Yoklugun Hic bu kadar uzak olmamıştı Sesin Nefesin kokun Ben YokLugunda Sunu Anladım O kadar Zorki Sensiz OLmak Soluksuz Bir yasama benziyor O kadar Soguk ki sensiz kalmak Cansız Bir Bedene Benziyor Yerden Yere vuruyor Öldürüyor bu Yüzden Giderken Kalbimde bırraktıgın O serin Rüzgar Hiç ısınmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Yıllarca Aradım Bekledim Ama Yorulmadm Simdi YanımdaSın Ve Sana yalvarıyorum Bu defa Gitme Dayanamam Gitme Dayanamam Gitme Beni sakın terketme Sevdigim Sensiz Ne Yaparım ben Bu yaban ellerde Hatırla Ne Olur Seni herşeyden Cok Sevmiştim Bırakıp Gitme Beni Sensiz Yapamam Demiştim ben Senden başkasını Sevemedim istemedim Sen Gittin Attıgın her Adımında Ben bittim Hiç mi Sızlamıyor O yüregin bendeki Aşkı Sen Göremedin belkide görmek istemedin Bir Gün bana geri döneceksin Bundan eminim Sensiz Yaşamaktansa Ölmeyi Tercih Ederim ben ölmeyi göze aldım hani nerdesin bebegim BEn Sana Cok Güvenmiştim Sna herşeyimi vermiştim Acı Ceke ceke Dayanmaz Oldu Bu Kalbim Fazla Acı Cektirme bana Hergün Senin GElmeni beklerim artık Eskisi Gibi Deilsin Sen cok Deiştin Hani Sende Beni Sevecektin Baksana Seni Nasıl Sevmişim AglıyoruM Gece Gündüz yine Senin İcin Gel Seninle Eski Günlere Geri Dönelim Geri Dönelim Dayanamam Gitme Beni Yalnız Koyma Aglayamam Yine Böyle Bir Başıma Üşürüm Üşürüm Soguk Sensizlikte yapamam Ben Böyle Başka Biriyle Hatırla Ne Olur Seni herşeyden Cok Sevmiştim Bırakıp Gitme Beni Sensiz Yapamam Demiştim ben Senden başkasını Sevemedim istemedim Sen Gittin Attıgın her Adımında Ben bittim Hiç mi Sızlamıyor O yüregin bendeki Aşkı Sen Göremedin belkide görmek istemedin Bir Gün bana geri döneceksin Bundan eminim Sensiz Yaşamaktansa Ölmeyi Tercih Ederim ben ölmeyi göze aldım hani nerdesin bebegim BEn Sana Cok Güvenmiştim Sna herşeyimi vermiştim Acı Ceke ceke Dayanmaz Oldu Bu Kalbim Acı Ceke ceke Dayanmaz Oldu Bu Kalbim Yeah QaRizMa Ve Dj KraL ![]() ![]() ![]() Dayanamam Gitme Gitmeeee Dayanamam Gitme Beni Yalnız Koyma Aglayamam Yine Böyle Bir Başıma Üşürüm Üşürüm Soguk Sensizlikte yapamam Ben Böyle Başka Biriyle Qarizma - Duman Gibi Kayboldun QaRiZMa Mc Locco Memo 2007 beni Can Vurdun Ya Sen Faydası yok Artık Geri Dönsen Şunu Bilki Ben üzüldüm Sen giderken kalbim kırık yok mu tamir eden Sen beni sildn kalbinden bizde ayrıldık yok ki neden Geri Dönmesin artık verdigin sözler Gözyaşlarımı Silmedin Ben AGlarken Bıktım ben bu halimden Arkana bakmadan terkedip gittin sen Senin Özlemini Cekiyorum Bir Bilsen Odamda Sensizligin Acısını Cıkartırken aglıyorum ben bu Rap' i Yazarken Buralarda Sensiz NasıL Yaşarım Ben Gitmiyor Yüzün Gözümün Önünden Mutluluga Bu kadaR yakınken Kaybedemem Seni ben Yazılmış Olan Kaderimi Silemem Derdimi Kederimi Kimseye Söleyemem Hani Sendin beni Ölene dek seven Ne Yaparsan Yap Tek Taraflı aşk olsa bile bensenden vazgeçmem Tek Taraflı aşk olsa bile bensenden asla vazgeçmem Gittin Artık Dönme bir daha uzaklarda kal yanıma artık yaklaşma Kalbimi Kırdın Sırtım Dönük Artık Sana Bir Daha beni düşünme beni anma Sana elveda Derin Bir Kuyu Kazdım Hatıralarımıza Unutacagım Seni Artık Sonsuza NasıL girdin insafsiz sen hayatıma dayanmak mümkün deil senin bu yaptıklarına sen Cicegimdin bu hayatımda anla artık soldun yoksun yanımda Seni İstemiyorum ARtık Sözlerin Boşu Boşuna Sen beni istersin ama ben seni coktan sildim Kalbimi Aşkına Kilitledim Duman Gibi Kayboldun Kördügüm Gibisin Çözemedim Seni Sever Görünüp SevmiyorSun beni Söndüremezsin artık icimdeki ateşi Bagladın beni sana yenildim her zaman ki gibi duygularıma Uzun geceler hep düşündüm sonunda gidiyorum üzgünüm Artık Elveda Son Sözüm Bu Dert Bu Çile Bitmez bende Sevgilim ecelip bencilleşir yüregimde masumca Kapılmışım Senin Sözlerine Birşeyler Kıpırdıyor Sanki Yüregimde Geceler Artık uyku girmiyor Gözüme Rüzgar Alıp Götürdü seni benden Bulamadım Seni bir Daha Kaybolup Gittin Dönmedin Ardına bekledim bekledim yollarını gözledim Qarizma MC locco Memo Dj Aşık |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Günahların Boynuma QaRiZMa Ci ümiT Dj ÖzTürk Hatamı Anladım Seni Kaybettikten Sonra Bendeki Bu Acı sürecek Hayatım boyunca Bu Yollarda anılarımız Vardı Oysa Kafama Sıkar Giderim hayat Dedikleri Buysa Seninle Mutlu olmak vardı alın yazımda Sen Üzülme Bebegim Günahların boynuma Senden Sonra Yaşarmıyım Ben Buralarda Yaşamak Haram OLdu Bana Ne Yazar İçinde Seni Gördükden Sonra Giydirdin Bana beyaz Kefeni Sonundaa Bizimkisi Anlamı OLmayan Bir Kavgaydı Bu Sefer Kalbim Gerçekten Pişmandı Seni Seviyorum Dön Geri Bana Sensiz Yapamam Sevdim Anla Yalnızım Cok Ansızın Sensizim AnLa WARUM BIST DU NICHT MEHR BEI MIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkçesi : SEN NIE ARTIK BENIMLE DEGILSN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hata Bende Suç Bende Keşke Dönsen Geriye, Hayallerim Kayboldu Birden Bire Seni Görünce Kalbimden Vuruldum Bir Kere Ne Umutlar Beslemiştim Oysa Boş Yere Bu Gece Yine Kederliyim Sonu Gelmez gecelerimin Unutamıyorum Seni Yemin Ederim Kaderime Lanet Olsun Geçmezki Bu Kederim Gönülden Kopan Son bir kelime Sen Olmasan Kaybolur Giderim Senden Başkasını Sevebilirmiyim Ha YeaH Seni Seviyorum Dön Geri Bana Sensiz Yapamam Sevdim Anla Yalnızım Cok Ansızın Sensizim AnLa WARUM BIST DU NICHT MEHR BEI MIR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkçesi : SEN NIE ARTIK BENIMLE DEGILSN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Qarizma - Helalim Değilsin Bir Sevda Masalı Gibi Halimi Perişan Edip Bırakıp Gitti Kapandı Birden Gözlerimin Perdesi Adam Gibi Sevmiştim Kendisini Kelimeleri Bir Kenara Bırakıp Halimi Derdimi Son Sözlerimi Dinleyip Beni Hayatından Silen Sen Deilmiydin Benim Sana olan sevdamı Sen bilemedin Bir Kere Olsun beni Sevdigini Sölemedin simdi Söle Neden Beni Terkettin Gönlümü Sana Vermekle Sucmu Ettim Ne Kadar Sevsemde Seni , Sonuna Terkedildim Bu Muydu Alın Yazım Derdim Kederim Seni Sevmekle Ben Kendi Kendimi Bitirdim Budur Sana olan Sözlerim,Bir Gün Benden beter olmanı Beklerim Sana Dönmeyecegim Bu da benim Son Yeminim Bir Sevda Maaalı Gibi bizimkisi halimi Perişan Edip Bırakıp Gittin beni Kapandı Birden Gözlerimin Perdesi Gözlerim Aglıyor Sen beni bırakıp Gittin Ya Sensiz Gecen Günlerimde Cigerim Yanar Sözlerimde Binbir Efkar, Aglıyor Gözlerim Bitsin artık Bu Acılar Ölüp Gitsem Kader Bana Ne Yazar ne Derdim kalır nede acılar Toprak Gibi kurudu bedenim Kalbimden Yüregime inen acı hayallerim Seni Andım yine yaktı beni kaderim Seni Sevmekle ben bir sucmu işledim sen beni bırakıp gittin Hasretimki bilirmisin Sözlerim Seni etkilesin Seni Sevdigimden deilmi Bütün dertlerim seni ben bir kere deil ölecesine sevmiştim Ama bundan Sonra Sana Elveda kefenim yaklaşıyor zaten zamanla sensizligin Izdırabı Beni Yedi bitirdi Hani Aşkımızın Alevi Hiç Sönmezdi bu sevdanın alevi beni kül etti ,o zalim sevseydi beni terketmezdi Ben Güllerin arasında aradım seni Beni bıraktın Mutlumusun Simdi Dinleyin beni Sevmiştim Deliler Gibi Boşuna Almadım Elime Kalemim Kısacası Cizdim Seni Götür Yanımdan Nefretimi tanıstırsın bana gercek melegini Dumana bogdun hayallerimi Askın beni kör etmişti Yaktın Yarıda kalan defterimizi Son hatırası kaldı bana yanmıs külleri unuttum artık geçmiş olan günlerimizi beni Severken bir başıma bıraktın Zor Oldu Ama İnan Bana Sensizlige Sen Yanımda Yokken Yani Sensiz alıştım Dua et cünkü bir gün gelecek Sende aglayacak sende Yanacaksın Beni aradıgında Kolların boş bensiz ve yalnız kalacaksın Bir Gün Gelecek Sende Beni Anacaksın Bir Gün Gelecek Sende Aglayacaksın Bir Gün Gelecek Sende Unutulacaksın O Gün işTe o Gün Sen Beni Bulamayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - İlk Aşkım Yeah QaRiZMa Dj Capkino 2006 İlk Askım Damarımdaki Kanım Yıllar Gecti Ardından Ama Ben Seni hala Unutamadım Her Dakika Aklımdasın Bebegim SenSin benim herşeyim beni Benden eden beni öldüren Kalbimi Calıp Gittin Seni Böle Delicesine Severken Ne Olduda Beni Bırakıp Gittin Azmı Geldi Sana Sevgim Yüregime Basıp Birden Akar Seni Benden Almaya calısan Fırtınalar Dönmem İmkansız O Eski Halime Kim iz Vurdu Su Yanan Gönlüme İlk Askımı Yaşamışdım Seninle Tek Seninle İlk Askım Benim Benim Göz Bebegim Vazgecmem Asla Senden Bilki ölene dek seninleyim Hani Göz Agrındım ölsekte Ayrılmıcaktık Sözünde Durmadın ahh yanarım Sen Bana Baktıgında Ben Sana Baktıgımda Sürmüştük Aşkın Doruklarına QaaaaRiZMaaa İlk Askım Damarımdaki Kanım Yıllar Gecti Ardından Ama Ben Seni hala Unutamadım Her Dakika Aklımdasın Bebegim SenSin benim herşeyim beni Benden eden beni öldüren İlk Askım Benim Benim Göz Bebegim Vazgecmem Asla Senden Bilki ölene dek seninleyim Hani Göz Agrındım ölsekte Ayrılmıcaktık Sözünde Durmadın ahh yanarım Qarizma - Kalbim Ellerinde YeaH QaRizMa _ Mc Locco , Memo, Ümit Tanyıldız Ve dj KraL Sadece ben seni sevdim dinle beni bebegim ![]() ![]() Solmayan cicegim dikkat et yüregime ![]() ![]() Bak hadi gözlerime yine senin ismin yazili bu gönlümde ![]() ![]() Senden baskasi girebilirmi bu kalbime? ![]() ![]() Kursun gibi vurmustun beni sözlerinle ![]() ![]() Simdi yaniyorum yine kalbim ellerinde ![]() ![]() Tek sen vardin benim hayallerimde ![]() ![]() Senden eser kalmadi yine kadehimde ![]() ![]() Meyhanede iciyorum yine ![]() ![]() İçtim Çektim İçime Bu Gece Sorular sordum aynada kendime ![]() ![]() Nefret ettim ne gecti elime ![]() ![]() Isyanım belli bu lanet kaderime ![]() ![]() Senin gelmeni bekledim senelerce ![]() ![]() Tatli gülüsün gözlerimin önünde ![]() ![]() Senin resmini cizdim kalbime ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() Üzme tatli canini ![]() ![]() Sen güllerdende güzelsin ![]() ![]() Sevgi kadar özgür ![]() ![]() Özgürlük kadar özelsin ![]() ![]() Sensiz olmuyor bebegim ![]() ![]() Sensiz cekilmez bu derdin ![]() ![]() Sensiz olmuyor birtanem ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() Sensizim birtanem ![]() ![]() Avuclarimi actim bir duayla ![]() ![]() Allah'im yardim et bana ![]() ![]() Insallah kavusurum ben ona ![]() ![]() Ümitlerim tükeniyor birtanem burada ![]() ![]() Bir gülüsün bana yeterli bunu sakin unutma ![]() ![]() Keske ulasabilsem sana ![]() ![]() Seven insan gelir yanima ![]() ![]() Seni sevdim hayatim boyunca ![]() ![]() Ömrümü seninle gecirecegim ![]() ![]() Sen benim yasama sebebimsin ![]() ![]() Öyle özelsin benim icin ![]() ![]() Gülüm sensiz ben ne yaparim ederim ![]() ![]() Sen benim icin o kadar degerlisin ![]() ![]() ![]() Seni ben ölümüne sevdim ![]() ![]() Hep yollarini gözledim dert etmedim ![]() Hani nerdesin? ![]() ![]() Kalbimi Bir Tek sana verdim ![]() ![]() Sen varya sen beni kendine asik ettin ![]() ![]() Sensiz yasamakmi? ![]() ![]() ![]() ![]() Sen varya sen bütün hayatimi tersine cevirdin ![]() ![]() Seni sevdikten sonra hayatin anlamini anladim ![]() ![]() Karanlık Dünya Tadıma Yaşama Belalım dünyami aydinlatan Güneşim Sensiz olmuyor bebegim ![]() ![]() Sensiz cekilmez bu derdin ![]() ![]() Sensiz olmuyor birtanem ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() Sensizim birtanem ![]() ![]() Senin gelmeni bekledim senelerce ![]() ![]() Tatli gülüsün gözlerimin önünde ![]() ![]() Senin resmini cizdim kalbime ![]() ![]() Sen güllere özenme ![]() ![]() Güller sana özensin ![]() ![]() SANA! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Kalbime Hapsettim Sensiz olamam ben Sensiz Yapamam ben Ne Olur Tut Elimden Seviyorum Seni Ben neyim Varki Senden başka söyle bana Kimse ayırmasın bizi olamam sensiz asla Aklımdasın yine seni düşünüyorum bu aksam Kalbime Hapsettim Seni hic biyere bırakmam neyim Varki Senden başka söyle bana Kimse ayırmasın bizi olamam sensiz asla Aklımdasın yine seni düşünüyorum bu aksam Kalbime Hapsettim Seni hic biyere bırakmam Kalbimin kapıları Bundan Sonra kapalı Acılmayacak hic bir zaman neden die sorarsan cünkü orda sen varsın Senin yerin baska Dünyamda Senden baskası olsun İstemem,Anla beni Senden baskasını Sevemem Dünyaya yeniden Gelsem Yine Seni Severim, Dünyadaki Tek varlıgım İnsan Sensin Sen Benim yeminim, Benim herşeyimsin Bu aşk yolunda sadece sen ve ben, Herşeyden vazgecerim ama senden vazgecmem Rabbime Yalvarıyorum insallah ayırmaz bizi sevdigim Eger Aşkından Ölürsem Tanrım Affetsin Beni Sensiz olamam ben Sensiz Yapamam ben(2) Ne Olur Tut Elimden Seviyorum Seni Ben(2) neyim Varki Senden başka söyle bana Kimse ayırmasın bizi olamam sensiz asla Aklımdasın yine seni düşünüyorum bu aksam Kalbime Hapsettim Seni hic biyere bırakmam Kalbimin kapıları Bundan Sonra kapalı Acılmayacak hic bir zaman neden die sorarsan cünkü orda sen varsın Senin yerin baska Dünyamda Senden baskası olsun İstemem,Anla beni Senden baskasını Sevemem Dünyaya yeniden Gelsem Yine Seni Severim Dünyadaki Tek varlıgım İnsan Sensin Sen Benim yeminim Benim herşeyimsin Bu aşk yolunda sadece sen ve ben Herşeyden vazgecerim ama senden vazgecmem Rabbime Yalvarıyorum insallah ayırmaz bizi sevdigim Eger Aşkından Ölürsem Tanrım Affetsin Beni Eger Aşkından Ölürsem Tanrım Affetsin Beni Qarizma Dj Yassiej Yeah Qarizma - Kalbimin Tek Sahibi (ft ![]() Seninle yasarim ben, bir seninle yasarim, seninle bu gunleri, severim seni ben(2x) Kalbimin tek sahibi, sensin biricik sevdigim, Ben sevgiyi senin sayende ogrendim, ayrilik olmasin bu askin icinde yeminimsin, Bu dunyada herseyim, ahirette cennetimsin, Sacinin bir teline zarar gelmesini istemem, mesafeler olsada senden asla vazgecmem, Kimse alamaz seni benim elimden, sadece sen ecem senden baskasini sevemem, Hayatimi aydinlatti o guzelim gozlerin, karanlik dunyamda tek isigim sensin, Sadece sen ve ben, ikimiz bu ask yolunda bebegim, Ayriliktan sakin soz etme bana, senden baskasini sevmekmi, Hayir aslaa, hic dusunmedim sensiz yasamayi bu hayatta, Sana ben nefes gibi muhtacim, ne olur beni anla, Deliler gibi asigim ben sana, Okadar guzelsinki guzellingini tarif edemem, Icimden gelenleri sana soyleyebilsem, Seni sevmekten vazgecmez bu beden, Seninleyim bir omur boyu, donmem sozumden Bir an olsun unutamam, kalbimden sokup atamam, sesini duymadan yatamam, seni seviyorum, vay amann Seninle yasarim ben, bir seninle yasarim, seninle bu gunleri, severim seni ben Eger birgun beni birakipta gidersen, unutmaki hala biri var seni seven, oda ben, Korkuyorum inan seni kaybetmekten, seviyorum seni, sensin benim canim, bitanemm, Tek gercegim sensin bu yalan duyamda, nere baksam o hayalinle karsimda, hic bir guc bizi bundan sonra ayiramaz, Bebegim kalbim senin kalbinden asla kopamazz Seninle yasarim ben, bir seninle yasarim, seninle bu gunleri, severim seni ben, Bir an olsun unutamam, kalbimden sokup atamam, sesini duymadan yatamam, seni seviyorum, vay amann yeah, Qarizma, Umit Tanyildiz ve Erdo Bir an olsun unutamam, kalbimden sokup atamam, sesini duymadan yatamam, seni seviyorum, vay amann Bebegim, ayriliktan sakin soz etme bana, senden baskasini sevmekmi, hayyir asla, hic dusunmedim sensiz yasamayi bu hayatta, sana ben, sana ben, nefes gibi muhtacim, ne olur beni anlaa |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Masal sevda özlemeyin ![]() ![]() kac defa yandi kalbim, görmedin bitiyorum sayende ![]() ![]() ![]() ![]() masal sevda sende ![]() ![]() ![]() ben senin icin nelerden vazgecmistim be zalim acimadan vurdun sirtimdan, degerimi bilemedin yalanmiydi o sevgin, hadi söyle ![]() ![]() seni sevmekden baska birsey yapmadim ki kör ettin gözlerimi, kapandi gözlerimin perdesi kim sana deger verdi simdi, anlamamki kim seni düsünür böyle delicesine, bilmezsinki ![]() ![]() gönül bu, engel olamadim, sevdim birkere seni umutlarim vardi, yok oldu birden hepsi ama yazik oldu, senin tercihin yine oydu simdi bak hadi gözlerime dogru gün gectikce uzaklastin benden olduk iki bir yabanci ama neden ![]() ![]() ![]() (gün gectikce uzaklastin benden olduk iki bir yabanci ama neden) özlemeyin ![]() ![]() kac defa yandi kalbim, görmedin bitiyorum sayende ![]() ![]() ![]() ![]() masal sevda sende ![]() ![]() ![]() cok zor oldu gözlerinden ayri kalmak sevgilim hic sevilmedim, hic asla, artik bende bitkinim düsündüm her gece bu aski, ah bi bilseydin kalbimin sahibiydin, birkez olsun göremedin nedeni neydi, söyleseydin ![]() ![]() acisi bende sakli, kaldi, beni de sucladin lanet olsun, eski günlerim yok oldu geri de gelmez artik cok zamansiz ayrilik bu belkide daha da sevemez, lanet olsun ask deyince sen gelirdin aklima, unuttum sanma sen yokken, yanlizken odamda, hayalin hep yanimda aklimin her bir kösesi senle doldu, tasti yasamak istedim bu aski, karsi cikmasaydin kaldim saskin, ben senden cok sey istemedim bana bir kalbini cok gördün tek bir söz bile etmeden cektin gittin birkerecik özlemedin dile benden ne dilersen, iste su kalbimi vermessem namertim kac kere yandi bu kalbim, sen beni görmedin, hic beni görmedin özlemeyin ![]() ![]() kac defa yandi kalbim, görmedin bitiyorum sayende ![]() ![]() ![]() ![]() masal sevda sende ![]() ![]() ![]() özlemeyin ![]() ![]() kac defa yandi kalbim, görmedin bitiyorum sayende ![]() ![]() ![]() ![]() masal sevda sende ![]() ![]() ![]() Qarizma - Mecburum Sana (ft ![]() GITME DEYSIN DERDIN BEN NE YAPTIM YA RABBIM MECBRUM BEN YARIM SANA SENI BIRTURLU SILEMEDIM SILEMEDIM SENI SOKEMEDIM BIR TURLU KALBIMDEN HER SANIYEMDESIN UNUTAMADIN VAZGECMEM SENDEN BEN ESKI BEN DEGILIM SORDUM ALLAHIM NEDEN CEVABIMI BULAMADIM GOKLERDEN NE SEN KENDIMDEN OMUZLARIM YIKLER DOLUYDU INMEDIN BEDENIMDEN ISIGA ULASAMADIM KARANLIK GECELERIMDE YILDIZIM HERZAMAN PARLARDI AMA KAYDI GITTI BIRDEN CARESIZIM MUHTACIM SANA SIKINTILIYIM DERDIMDEN RUZGAR OLSAN ESERMISIN GERI KOLLARIMA SEN OLSAN DALGALARLA KAPILIP DONERMISIN ABAN ATES OLSAN ALEV OLUP YANARMISIN UGRUMA AFFET BENI GULUM COK YANLIS YAPTIM BEN SANA SOYLESENE BEN SENDNE AYRI YASAYABILIRMIYOM MESAFELER OLSADA SOYLE VAZGECEBILIRMIYIM ASLA AYRILIK OLMASIN BILKI HEP SENINLEYIM NEREYE BAKSAM ADIM ATSAM SEN HERYERDESIN SENSIZ GECSEDE GUNLERIM BIR UMUT VAR ICIMDE BIRGUN DONERSIN BELKI SEVERSIN BENI YENIDEN HAYALLIMSIN HERYERDESIN BENIMLESIN HER GECE UNUTAMAM SENI ADIN KAZILMIS KALBIME PERISAN BIR HALDE SENI BEKLIYORUM BEBEGIM AKLIMA GELDIKCE SIZLIYOR SU KANAYAN KALBIM GUN GECTIKCE ICIM YANIYOR HANI NERDESIN SUCUM SENI SEVMEKMI BANA SOYLERMISIN GITME DEYSIN DERDIN BEN NE YAPTIM YA RABBIM MECBURUM BEN YARIM SANA SENI BIRTURLU SILEMEDIM KENDIMI KAYBETTIM CIKIS YOLU BULAMADIM NEFRETIMLE SAVASTIM NE YAPSAM SANA ULASAMADIM UYKUSUZUM PARLAYAN AYA BAKTIM KAVUSAMADIM ISYAN ETTIM FERYAT ETTIM ARKAMA DONUP BAKTIM GORDUM ANILARIMIZI BEN NE YAPTIM ALLAHIM HATA YAPTIM BIRAKTIM GULUMU SENSIZ DARLAYIM TEK CAREMSIN BIRTANEMSIN BUNU SONRADAN ANLADIM SENSIZ BIR HAYAT KARANLIKLARLA BOGULSUN BATSIN BIR ASK VERMISTIM SANA KIYMETI BICILMEZ CANA BAGLAMISTIM BEN SANA ASLA GECILMEZ HAYALIMLE YASIYORUM INAN AKLIMDAN SILINMEZ UNUTMA KIMSE SENI BENIM KADAR SEVEMEZ ALLAHIMDAN TEK DILEGIM VAR ODA SENSIN HERSEYIMI SANA BAGLADIM SEN KALBIMDESIN GUZEL GUNLER BIZI BEKLIYOR BENIM SEVDIGIM SEN BENIMSIN HERSEYIMSIN BUNU BILMELISIN GOZLERIM AGLIYOR GULUM DON ARTIK BENIM YANIMA BEKLIYORUM SEVDIGIM SENI SARAYIM KOLLARIMA BAKAYIM GOZLERININ ICINE DALAYIM ASKINA OKSAYIM SACLARINI BASAYIM SENI BAGRIMA YETERKI SEN GERI GEL BIRKEZ SARIL BANA BIRZAMANLAR SEN YASLANIRDIN OMUZUMA HAYAL KURARDIK BAKARDIK BERABER YILDIZLARA SENSIZ KALDIM BEBEGIM HAYALINLE BASBASAA GITME DEYSIN DERDIN BEN NE YAPTIM YA RABBIM MECBURUM BEN YARIM SANA SENI BIRTURLU SILEMEDIMM |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Ömrüme bak, Sensiz hain tek kelimemle, ölümüne sevdim son nefesimde yolunu gözledim ellere gitsende seni cok özledim sensiz yarim, kaldim ben yetim gelmez yarin, cikmaz bedenim sönmez atesimin közlerindeyim bir bak bana ben simdi nerdeyim kara toprak alti kefenindeyim ![]() ![]() ![]() kac gün gecti dünden bugüne gecmez dakikilar, gecmez saniye bedenimi sorsan, sensiz yarim ömrüme baksan, sensiz hain yasayamam artik, kötüdür halim vurgun ![]() ![]() nesteri cektim gözümün resmine bir yol cizdim adinin üstüne senden sonra ben beni bulamadim yazdigim rapda nokta koyamadim ömrüme bak, sensiz hain sensiz yasayamam, kötü dür halim (4x) iki genc birbirini cok seveler ama kiz parayi ve zengin bir hayati istemekdedir cocuga derki, benim senle isim olmaz sen cok fakirsin, ben zengin bir ailekiziyim gel gör sende benim bu halimi ellerim titrek, yazamam yarim yüregim ürkek, tam bir koliyim askin gardiyan, ben mahkumiyim tabuduma saklanmis mutlulugum olmadi yapamadim, gecmedi zaman durmadi, aki verdi artik yapamam kaderimde bu yaziliydi defteri kapattim geride kalanlari ardimda biraktim ben gercekleri bu rapimde anlattim ömrüme bak, sensiz hain sensiz yasayamam, kötü dür halim ![]() ![]() ![]() Qarizma - Rüyalarımı Kabusa Cevirdin Rüyalarımı Kabusa Cevirip beni Yaktın Cok acı cektirdin Giderken Arkana Dönüp bile Bakmadın Nefret Duygusunu sen bana tatttırdın Vefasız Sen benim herşeyimi Elimden Aldın Yerden Yere Vurdun Beni Dertlere Saldın insafsız Bagrıma Taş bastım hic mi acımadın benim mutlulugum Artık mahşere kaldı İşte benim sana olan nefretim böle başladı birbirimizi Sevelim dedim oda olmadı Cekmeyen bilemez bende ki bu acıyı Benim hayallerimi Sen Yıktın Giderken Arkana Sen bakmadın Sen bakmadın Kalbim Yine kan Aglıyoor Artık Seni istemiyor Benim hayallerimi Sen Yıktın Giderken Arkana Sen bakmadın Sen bakmadın Kalbim Yine kan Aglıyoor Artık Seni istemiyor attıgın her adımında Şimşek caksın etrafına Yüzün hic Gülmesin Muhtaç kalırsın inşallah bana Gözün Doysun Vicdansız Verdigim Sevgi yetmedi mi sana NasıL varamadın Farkına Allah Belanı Versin Sende Bogulursun acılarla Bir Gün gelirsem aklına beni Sakın arama Artık yokum Senin İcin Bunu Yaz bir kenara Mutlumusun Zalim bensiz oralarda yıkTın Aldattın beni Bıraktın Tek basıma herseyimi Sana baglamıstım ama boşuna Sen uzak diyarlarda ben ise dertlerimle basbasa Keşke geri Verseler Kaybolan yıllarımı Silip Attın Acımadan Onca güzel hatıralarımızı bu Yaptıgın sana hic yakıştımı bir zamanlar bakısların hep aklımdaydı Aglattı beni vefasız Gözlerimden Aktı göz yaşı bilki Gözyaşlarımı Silen hic Olmadı Benim hayallerimi Sen Yıktın Giderken Arkana Sen bakmadın Sen bakmadın Kalbim Yine kan Aglıyoor Artık Seni istemiyor Rüyalarımı Kabusa Cevirip beni Yaktın Cok acı cektirdin Giderken Arkana Dönüp bile Bakmadın Nefret Duygusunu sen bana tatttırdın senn Benim hayallerimi Sen Yıktın Giderken Arkana Sen bakmadın Sen bakmadın Kalbim Yine kan Aglıyoor Artık Seni istemiyor Yeah QaRiZMa Ve Dj AşıL 07 |
![]() |
![]() |
![]() |
Qarizma Şarkıları |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma ŞarkılarıQarizma - Yalancı (ft Ümit Tanyildiz & Es Low) Ilk Defa Gözlerime Sen baktin Böyle Sevgi Dolu Böyle Manali Ilk defa Ellerimi sen tuttun böyle masum böyle Sevdali Yarinlar bizimle umutlar bizimle Hadi Gel kosalim bu Sevda yollarinda Seninle ikimiz el ele YaLancisin Yalancisinn Beni sözlerinle kandirdin yiprattin Ooffff Yalancii Yalancii Ellerinin sicakligi hala üstümde Birakip gittin nediye Gözlerinle birlikte Kaybolan yillarimdan bana kalan Hediye Simdi dönsek geriye yine Seni Severdim YeminLe Seninle Gecen her Güne saygimdan Icimdeki derin Kaygimdan Benden kac ahimdan Icimi cok yaktin seninkide Yansin Sen bir Vicdansizsin ama yinede bu Kalbim Senin Bunu herzaman derim Senin askin yalandi Kalbim bastan anladii Sahte Gülüsler aski alet ettigin isler Sadece agliyorum senin icin Gözümde iki damla yas biri sana biri Bana Unutma paylasmak varya Seninle bir Ömrü Seninle geceyi gündüzü özledim o güzel yüzünü Güneslerim dogmaz oldu sen Yoksun diye Bu yüzüm gülmez oldu kizginsin diye Bu Kalbim derbeder oldu unuttu diye Bu Ömrüm helak oldu Bu Aci Niye Senden Kalan ne varsa al Götür Birdaha dönme birakip giden dönmesin geriye Kalp sancisi bu cekenlere kendimi bulmustum bakinca Gözlerine Gözlerine YaLancisin Yalancisinn Beni sözlerinle kandirdin yiprattin Ooffff Yalancii Yalancii Sevmek Ölmektir bence Bende Sevmistim seni ölmeden Önce Sen Öldürdün beni son gecemizde Varmiydi kaderimizde serefsizce terk edilmek Söyle Umut dolu Sevdamiz izdiraplami dolacakti bizim Hayatimiz Sen askimiza adi darbe vurdun Ayrilik acisiyle aglattin Yüregimi Sevgimize acimadan gözlerime gülmeyi ögretti Beni yalniz Biraktin Göz yaslarimla tek Basima Oysa tek sana agitti su kanayan Gönlüm Ben yolumu coktan Secmistim ya sen ya Ölüm Nasil yapabildin bana bu zalimligi Nasil be insafsiz nasil Hicmi Düsünmedin beni Ölüme sürükledigini Ve Sunu da bilki Toprak olsa da tüm Vucudum Ölümüne Sevmistim Diyecek ÖLürüm Sen bir Yalancisin yeni farkina vardim Sebebi olmayan ayrilik sana cok yazik Hani biz bu engeleri asmistik Hani bu ask icin ölümüne savasmistik Sendin benim ilacim ama Sen yoksun artikk Hadi elveda Sana Sanaaa YaLancisin Yalancisinn Beni sözlerinle kandirdin yiprattin Ooffff Yalancii Yalancii Yalancii |
![]() |
![]() |
|