![]() |
Sheef Lamarck - Anlayamadım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sheef Lamarck - AnlayamadımVerse 1 Bilirmisin ? tek kalınca ışıksız bi loş durumsun !! Kendinden de kaçamazsın , boşuna koşturursun !! Bence çözülemeyecek kadar boş durumsun, Huyum kurusun açık sözle koşturup dururdum ![]() ![]() Yamalı bi kalbin sancısı ![]() ![]() ![]() Hissettiğim sadece baş ağrısıı Öfkeminde çağrısı ![]() ![]() Eyo !! burası sisli , yollarıda bol kavisli Bak yoksul sağduyular köyüne varmışız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Savaş verdim çokca ,kendi kendimi kaçıncı yenişimi tek biletle en önden izleyişim Ben değiştim !!! Emekledim ve bolca bekledim Tekledim ama yılmadan itekledim, Çok eskidim onarıp ilerledim ![]() Suskunlukla başlamıştı hikayem; Çok yüz vardı dillerinde yalancı zehirlerle,Saldırdılar ![]() Sanırsam böyle bitmeyecek hikayem Çok gün vardı anlatacağım , Çok gün vardı anlatacağım ![]() ![]() ![]() Nakarat Anlayamadım ![]() ![]() ![]() Nasıl edeyim , Nasıl edeyim ? Nere gideyim ? Bulamadım hakkı ! ve kaldım saklı ![]() Verse 2 Varacağım yol sonunda bekliyorum Alacağım öcüm için kılıcımı biliyorum Dejavudur belki fakat olacağı biliyorum Hergün rehberimden bikaçınızı daha siliyorum Evet şimdi gidiyorum olmadığınız bi yerlerde konaklayıp dönüyorum , Sahteliğini görüyorum Ben uyumuyor ölüyorum Uyanmıyor doğuyorum Düşünemiyor üşüyorum Ve halen üşenmeden yürüyorum ![]() ![]() Kaçtığın aynaların acaba senden kaçacakmı ? Sinir olduğum herşeyi bi kibritle yakacağım !! Belki öcümü almak için bedenimden cayacağım , Satılığa çıkmış ruhlar aleminden var hızımla kaçacağım ![]() ![]() ![]() Bu kitli kalbi açacağım , hayali ufka salacağım !! Bikaç yıl kendimde kalacağım, Sonra cehenneme varacağım ![]() Günahlarımla yanacağım ve cennetimden sana bakacağım Acımalıydın halim yalın Acımadın !! |
![]() |
![]() |
|