![]() |
Beta - Tanrıdan Dilek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beta - Tanrıdan DilekTanrım bugün senden bi isteğim var ![]() İlk defa kendim için bişey istedim daha ![]() Birini yaratırmısın ? Yaşıtlarımda ve de karşı cins ![]() Yanıma yakışsın bir tek önemli değil yani tip ![]() Ömrüm boyunca aynı yoldan gidebilcek Git deyince gidemeyecek Git başımdan diyemeyecek ![]() Geçmişim pürüzsüz "ben seninim" diyebilcek ![]() Bi çırpıda sevebilecek ![]() ![]() ![]() ![]() İşte böyle biri göstericek özlediğini ![]() Kalbi kütküt atacak ![]() gözleriyle gözlerimi göremeyecek baktığında benim için iyilikler yapacak ve bunları bana söylemeyecek yaptığında ![]() ![]() Küçük bi evde yaşasak tantana kopmadan ![]() kızan üzülen kaaçn giden ağlayan olmasa ![]() ![]() Keyiflerimiz yerinde hep biz oyunlar oynasak ![]() ![]() Mutlu mesut olabilirim kavgalar olmadan ! Nakarat ~ Yarab! Bana böyle kul yarat ![]() ![]() Lütfen Allah'ım lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() Yarab ; Bana öyle kul yarat ki Ben istesem bile olmasın yalan ![]() Yarab! Bana öyle kul yarat ![]() ![]() Lütfen Allah'ım lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() Yarab ; Bana öyle kul yarat ki Ben istesem bile olmasın kavga ![]() - Sanırım günahlarım sevaplarımdan çok ![]() Çünkü heryerde onu aradım bakmadığım yer yok ![]() Bi kaç kişiyle karşılaştım ![]() ![]() Onlar defolup gitti Tanrım! Beni birtek sen anlarsın ![]() ![]() Tanrım neden insanların hepsinde eksik var? Hatta kimisi için biz evsiz de kaldık ya ![]() ![]() (haha) Bana bi sorun yok bence değerdi ![]() ![]() Bir bildiğin vardır elbet ![]() ![]() İkimiz ikiz gibi herbişeyde anlaşsak ![]() ![]() Hele gün içersinde habersiz de kalmazsak Karşılıklı hataları teker teker saymazsak ![]() ![]() Borçlu hissederim ona hediye almazsam ![]() ![]() Senden umut kesmem hiç köşede duruyorum ![]() Birini sevdikçe onda çok yanlış buluyorum ![]() ![]() Kötü geçmiş günlerim bugün düne baktım ![]() Be bir kulunun isteğiydi bekliyorum Yüce Tanrım! Nakarat ~ Yarab! Bana böyle kul yarat ![]() ![]() Lütfen Allah'ım lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() Yarab ; Bana öyle kul yarat ki Ben istesem bile olmasın yalan ![]() Yarab! Bana öyle kul yarat ![]() ![]() Lütfen Allah'ım lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() Yarab ; Bana öyle kul yarat ki Ben istesem bile olmasın kavga ![]() |
![]() |
![]() |
|