![]() |
Kizim İcin.. İlhan İrem.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kizim İcin.. İlhan İrem..Gel kizim gel daha sokul bana Biraz daha yakinima anlat bana çocukluiunu Gel kizim bir daha uzak kalma Ayri geçen senelerin anlatamam zorluiunu Gel kizim gel daha sokul bana Biraz daha yakinima anlat bana çocukluiunu Gel kizim bir daha uzak kalma Ayri geçen senelerin anlatamam zorluiunu Ara sira bazi bazi, yüreiimde binbir sizi Bir resmin var cüzdanimda, saçlarin kömür karasi Annen yazmii arkasina, yedinci yai hatirasi Büyüyorsun yüreiimde, her gün biraz daha hizli Bak zaman ne çabuk geçiverdi, rüzgar gibi esiverdi Saçlarin dalgalanmii biraz, Nasilda büyüyüp güzelleimii meleklere benzemiisin, Gözler derin bakiilarin yaz Gel kizim her ieyi sorup öiren, Ben miyim kaçip giden sen misin terk edilen, Canimda bir parça koptu sanki Bu aciyi kim bilir ki, ister miydim acaba ben Ayrildi iki insan, yalniz kaldin çocuk baiina Hayatta hiçbir suçun günahin yokken Anlayacaksin zamanla ama söyleyemem iimdiden Ayriliktan kaçilmaz bazen Ara sira bazi bazi, yüreiimde binbir sizi Bir resmin var cüzdanimda, saçlarin kömür karasi Annen yazmii arkasina, yedinci yai hatirasi Büyüyorsun yüreiimde, her gün biraz daha hizli Ara sira bazi bazi, yüreiimde binbir sizi Bir resmin var cüzdanimda, saçlarin kömür karasi Annen yazmii arkasina, yedinci yai hatirasi Büyüyorsun yüreiimde, her gün her gün biraz daha hizli Söyleyen : İlhan İrem |
![]() |
![]() |
|