![]() |
Canfeza- Sarmaşık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canfeza- SarmaşıkBurnumun Direklerinde Asılı Kokun ![]() ![]() Beynimde Aynı Direklerde Asılı Bir Cesedin Şoku ![]() ![]() Sen Varsan Ben Yokum, Ben Varkende Sen Yoktun Aynı Cehennemde Kaynıyoruz Fokur Fokur ![]() ![]() Tam Değilim En Tam Halim Anca Yarım ![]() ![]() Gözlerim Işıkta Yeşil Karanlıkda Kan Çanağı ![]() ![]() Birazcık Yanında Olan Herkimse Canından Çok Sever Seni ![]() ![]() Yastığımla Hala Arkadaşmı Bal Yanağın ![]() ![]() Sana Serilir Gönlün Tek Renkli Narin Halısı ![]() ![]() Seni Sadece İnsan Değil Cümle Alem Tanısın ![]() ![]() Yağmurun Gözünden Seli Gözlerimden Seni Özleminden Beri Anlatırım Aklın, Aklı Karışır ![]() ![]() En Uzun Süren Ömre Denktir Ömrümün 1 Karışı ![]() ![]() Afitap Cafitap Güneştir Seni Gördüğü Günden Beri Sarışın ![]() ![]() 1 Ay Kaldı Sana Rekabet Edebilecek Güçte ![]() ![]() 1 Ay Kaldı Tutulmana Oda Büyüklüğüne Alışır ![]() ![]() 20 Dilde Seviyorum Seni, 80 Bir İlde ![]() 80 Bin Çeşit Bitkinin 80 Bininde ![]() ![]() Kendi Kafama Sıktığım Gümüş Bi Kurşun Varlığın ![]() ![]() Ne Olur O Karanlıktan Yanıma Seksen Birinde ![]() ![]() Beyaz Bir Güvercinin Özğürlüğe Cilve Taklaları ![]() ![]() İçimi Göremediğindendir Seni İçimde Saklamadım ![]() ![]() Mümkün Değil Anlatamam Gücüm Yetmez Bir Anlasan Terse Döner Hayatına Yön Veren Tüm Çarkaları ![]() ![]() Makamlar Kalıcı Değildir Kim Sahiplendi Bi Koltuğu ![]() ![]() Elimde Bir Sen Tutuyorum Taş Kalbinden Yonttuğum ![]() ![]() Karşıma Koydum Gözlerimi Kaçırmadan İzliyorum ![]() ![]() Rabbimin Lütfudur Bana Yokluğunun Bolluğu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|