![]() |
Ceylan &Amp; Ertuğrul Polat Ceylanım Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ceylan &Amp; Ertuğrul Polat Ceylanım Şarkı Sözüey benim sevdasına yandığım ey benim uğruna can adadığım neredeysen dön gel gözü karalım ay dedin yıl oldu gittin gelmedin mevsimler değişti hala dönmedin ağladım kaç gece sabah etmedim yokluğun gönlüme ferman belalım ceylanım ceylanım nazlı ceylanım dağlarda gezen gönlü yaralım yalansız yanlışsız sevmişken seni bu ayrılık yeter dön gel ceylanım belalım adını kalbime yazdım ayrılık elinden her gün yandım kaç kere vuruldum pusuda kaldım seni görmeden ölmez ceylanın gülümdün koklamaya doymadım yar deyip bağrıma basamadığım neredeysen dön gel gözü karalım ay dedin yıl oldu gittin gelmedin mevsimler değişti hala dönmedin ağladım kaç gece sabah etmedim yokluğun başıma ferman belalım ceylanım ceylanım nazlı ceylanım dağlarda gezen gönlü yaralım yalansız yanlışsız sevmişken seni bu ayrılık yeter dön gel ceylanım belalım yolların dikendir kardır ayrılık elinden halim yamandır bir canım var o da sana kurbandır verdiği sözden dönmez ceylanın belalım bu yolda seni unutmak senden ayrılmak ölüm ötesi yok sevdalım bu aşkta unutmak yok terk etmek yok beklemek var hemde ömür boyusöz belalım söz söz sevdalım |
![]() |
![]() |
|