![]() |
Bertuğ Cemil - Soran Kalmadı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bertuğ Cemil - Soran KalmadıYüzyıllar nasılda geçti nükleer süper güçlere nasıl da dönüştü kumdan kaleler çiçek ve meyva toplayan eller kirlendiler nasıl da hoyratça sıkıldı mermiler, o mermiler beyaz tenli olmayanlar, sıkça yok edildi kimyevi çamura nasıl da dönüştü çocukların yüzdüğü nehirler soran kalmadı bir zamanlar aşk vardı onun yerini et aldı eski dizilerde kaldı insani şeyler zaten çok hırsız vardı hırsızlık harifet oldu enayilere kaldı düşünceler kutuplar eridi de insanların arasındaki buzlar erimedi gitti, niye mesafeler soran kalmadı ezelden beri düz dönen dünya, dönüverdi tersine hava bedava su bedavaydı satılık oldu insani şeyler zaten kanlı olan ellere, petrol bulaştı çıplak ayaklı insanların üstüne atıldı bombadan misketler beyaz gelinlik tek hayali olan küçük kızlar taşlandı namus kisvesine yenildi ataerkil vicdanlar soran kalmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bertuğ Cemil - Soran KalmadıYalan girmiş sözlerine, niyetini bilemem senin Başkası girmiş yüreğine, sevgini bulamam senin Dağ gibi dalgalar aştım geldim Ne olur beni mağdur eyleme Bir çok güzele hayır dedim geldim Ne olur beni pişman eyleme İçimde bir korku var Artık sevmez mi yar beni Eğer öyleyse güzel yar Benden çok çekeceğin var Bırakmam peşini yar Bırakmam peşini Yalan girmiş sözlerine Bakıyorum da boş durmamışsın Nerde verdiğin sözler Başka birine sevdalıysan Niye bana vermedin bir haber İçimdeki korku gerçek oldu Sevmez olmuş yarim beni Şansıma küsmeye hic niyetim yok Bırakmam asla peşini Bırakmam peşini yar Dizinin dibinden ayrılmam yar Bırakmam peşini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bertuğ Cemil - Soran KalmadıKalabalığın ortasında itiraf ettim herşeyi Kaç zamandır söylediğim onca yalan boşa gitti İnanmadığım soluk aşkım bitiyor bak bu sözlere Bu sözler son olacak gönlümdeki harabeye Son kez Son kez çiğniyorum kendimi Son kez Sence buna değdi mi Soruyorum son kez Onun için değer mi Soruyorum son kez Oysa ne kadar umutluyduk Dost notalar bizden yanaydı Mevsim döndü dönmedi şansım Yeter artık nasıl insansın Göze alamadığın aşkım bitiyor bak bu sözlere Bu sözler son olacak merak etme Son kez Beni bir soru işareti uğruna reddettin ya Ben sana denizleri ve yüreğimi vaat etmedim mi Söyle İnanmadığın soluk aşkım Son kez |
![]() |
![]() |
|