Güveçte Patates Püreli Mantarlı Et |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güveçte Patates Püreli Mantarlı EtMalzemeler : 300 Gr Kuzu Eti
İri doğranmış soğanları ve sarımsakları da ilave edip karıştırın Mantarları dörde bölün Tavaya ekleyin ve karıştırın Tane karabiberi, tuzu ve defne yaprağını koyun Suyunu ilave edip pişmeye bırakın Kırmızı biber sosunu da ekleyip pişirmeye devam edin Küçük güveçlere paylaştırın![]() Püreyi hazırlamak için; patatesleri haşlayın, soyun ve ezin Geniş bir kasede patateslerin içine tereyağını, sütü ve tuzu ekleyip iyice karıştırın Elde ettiğiniz püreyi şanti torbasına doldurun Güveçlerin üzerlerini püreyle kaplayın Küp küp doğranmış kaşar peynirini de üzerlerine koyun Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin![]() afiyet olsun |
|
|
|