Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, susamlı

Susamlı Levrek

Eski 11-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Susamlı Levrek



Malzemeler

2 adet levrek
2 adet yumurta
2 çorba kaşığı kaymak
1/2 bardak susam
12 adet kuşkonmaz (Süsleme için)

Hazırlanışı

Bir kapta levrek adedine denk gelecek sayıda yumurta ve her yumurtaya bir çorba kaşığı gelecek kadar kaymağı karıştırın Levrekleri iyice temizlemiş ya da temizletmiş olmalısınız Levrekleri karışıma bulayın Daha sonra diğer tabağa koyduğunuz susama iyice bulayın ve fırına koyun 175-180 derece 20-30 dakika yeterli

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.