Harnup Şerbeti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Harnup ŞerbetiKeçiboynuzunu temizleyip havanda iyice ezin Geniş bir tencereye alıp suyu ilave edin ve iyice karıştırıp kaynatın ------->Malzemeler: 1 kg Harnup (keçiboynuzu) 4 litre su 1 su bardağı pekmez ----->Hazırlanışı: Keçiboynuzunu temizleyip havanda iyice ezin Geniş bir tencereye alıp suyu ilave edin ve iyice karıştırıp kaynatın Ateşten alıp soğumaya bırakın ve süzün Süzdüğünüz suya pekmez ekleyip tatlandırın Şerbeti 1 gün dinlendirdikten sonra üzerindeki duru suyu alın ve şişelere doldurup muhafaza edin Sahur zamanı bardaklara paylaştırıp servis yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun
|
|
|
|