![]() |
Kete... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kete...Kars mutfagına ozgu bir hamurisi ![]() ![]() ) MALZEMELER: yarım kilo süt yarım paket kuru maya 1 yemek kaşıgı tuz Aldıgı kadar un İç Malzemesi: yarım paket sanayagı,1 bardak sıvı yağ,bir tatlı kaşıgı tuz,aldıgı kadar un(helva kıvamına gelene kadar kısık ateste kavrulacak) ![]() Yufka içi malzemesi:1 su bardagı sıvı yağ YAPILIŞI: Maya bir bardaga dokulup,bir tane küp şeker ve biraz sıcak su ile karıştırılır ![]() ![]() Yapılmak istenilen büyüklüğe gore hamur parçalara bolunup, açılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|