![]() |
Çiftlik Çorbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çiftlik ÇorbasiMalzemeler 4 kisilik 250 gr Kıyma,1 adet dolmalık Kabak,2 adet orta boy Patates,2 adet Havuç,1 baş Kereviz,2 adet Kuru Soğan,2 diş Sarımsak,½ kahve fincanı Un,10 bardak Su ya da Et Suyu,5-6 sap Maydanoz,4 yemek kaşığı Yağ,1 yemek kaşığı Domates Salçası,Tuz, Karabiber, Bütün sebzeler ince ince kıyılır ![]() ![]() Üzerine yarım fincan Un eklenir ![]() ![]() ![]() Su ilave edilir ve sebzeler iyice pişinceye kadar ateşte kaynatılır ![]() Diğer yanda Kıyma Tuz ve biberle yoğrulur ![]() ![]() ![]() ![]() Serviz yapılırken üzerine kıyılmış Maydanoz konur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|