|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
huawei, işletim, oluşturuyor, sistemini |
![]() |
Huawei De Kendi İşletim Sistemini Oluşturuyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Huawei De Kendi İşletim Sistemini Oluşturuyor!Çin’in telekom altyapı sağlayıcısı olarak bilinen şirketi Huawei, akıllı telefon piyasasında da etkinliğini artırıyor ![]() ![]() ![]() Dünyanın en büyük altıncı mobil telefon üreticisi konumuna yerleşen Huawei, akıllı telefonlar ve tüketici ürünleriyle esas işi olan telekom altyapı ekipmanlarından elde ettiği gelirlere kafa tutuyor ![]() ![]() Samsung ve Apple’a rakip olmak için çalışan şirket Android tabanlı ürünlerinin yanı sıra Microsoft Windows 8 telefon ve tabletlerini de üretiyor ![]() ![]() Müşterilerimizin beğendiği her şeyi geliştireceklerini belirten Huawei Cihazlar CEO’su Wan Biao, “Kaynaklarımızı kendimize ait yeni bir işletim sistemi geliştirmeye ayırıyoruz ![]() ![]() Temmuz ayında mali sonuçlarını açıklayan Huawei, 2012 yılının ilk yarısında yüzde 22’lik düşüş gösterdiği için eleştirilmişti ![]() ![]() ![]() Tüketici cihazlarında yüzde 30’luk büyüme bekleniyor Şirket önümüzdeki yıl içerisinde tüketici ürünlerinden elde ettiği gelirleri yüzde 30 oranında artırmayı hedefliyor ![]() ![]() ![]() Analistler akıllı telefon konusunda markalaşmanın Huawei için en önemli zorluk olduğunu belirtirken, telefonların güzel görünümlü ve çok özellikli olmasının yeterli olmayacağını savunuyor ![]() ![]() ![]() Şirket bu yıl, 60 milyonu akıllı olmak üzere, 100 milyondan fazla telefon satışı gerçekleştirmeyi hedefliyor ![]() ![]() ![]() btnet |
![]() |
![]() |
|