Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, gizli, hitlerin

Hitler'in Gizli Aşkı !!

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hitler'in Gizli Aşkı !!

Ünlü diktatör, 16 yaşındaki bir genç kızla aşk yaşamış Hitler ile evlilik hayalleri hüsranla sonuçlanan Maria'nın, öldükten sonra cebinden aşk mektupları çıktı

Milyonlarca kişinin ölümünden sorumlu tutulan diktatör Adolf Hitler'in, 16 yaşındaki Maria Reiter adlı bir kıza aşık olduğu ortaya çıktı Diktatörün kendisini terk etmesiyle intihara bile kalkışan kadının, ölürken cebinden aşk mektupları çıktı

Gizli aşkın itirafları, gelecek hafta piyasaya çıkacak Avusturyalı tarihçi Anna Maria Sigmund'un 'Naziler'in Kadınları, bölüm III' adlı kitabında yayımlandı Bild Gazetesi'nin haber yaptığı kitapta, tarihe ışık tutacak bilgilere yer verildi Yıllardır sır aşkını saklayan Maria Reiter, Hitler'i 21 yaşındayken (1926) tanıdı

Tanışma sırasında Hitler ile köpekler hakkında konuşan genç kız, mutluluktan havalara uçtu Maria Reiter, sevgilisiyle yakınlaşmalarını şu sözlerle anlattı:

'Eve dönerken Hitler, koluyla beni sardı ve sıktı O gün fazla bir şey olmadı Sonra beni hep Mimi, Mimilein, Mizzi veya Mizzerl diye çağırırdı Ben onun, orman perisiydim Beni ilk defa üstü açık Mercedes aracında giderken öptü Öperken 'sevimli kız' dedi O an, yaşamaya son vermek istedim çünkü çok mutlu olmuştum'

Hitler'in daha sonra aşklarını aniden bitirmesiyle bunalıma giren genç kadın, çamaşır ipiyle intihar etmek istedi Kurtarılan Reiter, 1992 yılında Münih'teki yaşlılar yurdunda hayata gözlerini yumdu Maria Reiter'in öldüğünde cebinden Hitler'in kendisine yazdığı aşk mektupları çıktı

Kitaba göre, Nazizm döneminde aşkını gizli tutan Reiter, 1889-1945 yılları arasında yaşayan Hitler'i 'Wolf' (Kurt) olarak çağırıyor Reiter'in aşkını 'Kurdum, sıkıca beni sardı Bana herşeyi yapmasına izin verdim Onun evinde yalnız olduğumuz gece hiç bu kadar mutlu olmamıştım' sözleriyle açıklıyor Sevgilisinin hiçbir zaman anormal sek*üel eğilimlerini olmadığını da anlatan Reiter, 'O, tam bir erkekti Aradan bu kadar yıl geçtikten sonra konuşabilirim' diyor

Kitabında, Hitler'i 'rüştüne ermemiş çocuklar ile ilişki kurmaktan' suçlayan bir mektuptan bahseden yazar Sigmund ise 'Hitler, Mimi'nin duygularını dikkate almadan ilişkiyi bitirdi ve bir skandalı önledi' diye konuşuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com