Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakalım, biliyor, muyuz

Biliyor Muyuz Bakalım?

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biliyor Muyuz Bakalım?

Osmanlı devletine ihanet eden ona karşı ilk ayaklanan ülkeARNAVUTLUK olduğunu

Osmanlı devletinde ilk sürgüne yollanan hükümdarABDULHAMİT olduğunu
Osmanlı devleti vaktinde Mustafa kemali İlk defa Hapise attıran Hükümdar ABDULHAMİT in olduğunu

Osmanlı Devleti vaktinde Müslüman olan Arapların Osmanlıya karşı savaşan ingilizlerle bir olarak arabistan topraklarında arkamızdan vurduğunu

Türkiye cumhuriyetini devlet olarak tanıyan ilk dünya ülkesinin AFKANİSTAN olduğunu

Dünyada İSRAİL DEVLETİNİ 1948 Yılında ilk tanıyan devletin TÜRKİYE olduğunu

İkinci dünya savaşında Türk büyükelçisinin yaklaşık 18 bin yahudiyi Hitlerin elinden yakılmaktan kurtardığını

Dünyada AZERBAYCANI ilk devlet olarak tanıyan ülkenin TÜRKİYE olduğunu ama onların halen KIBRISI devlet olarak tanımadığını

Hitlerin dünyada savaşmak istemediği Tek ülkenin TÜRKİYE olduğunu

1978-1979 yıllarında koşulsuz bizi AVRUPA BİRLİĞİNE alacaklarını ama TÜRKİYENİN bunu kabul etmediğini

Dünyada AVRUPA BİRLİĞİNE girmeden GÜMRÜK BİRLİĞİ anlaşmasına imza atan ülkenin enayi ülkein TÜRKİYE olduğunu

GÜNEY KIBRIS devletini 1988 yıllarına kadar bizim devlet olarak tanıdığımızı ama ondan sonra onları devlet olarak tanımaktan vaz geçtiğimizi

BİLİYOR MUSUNUZ ?

teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com