Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hiçbir, millet, olmadık, tâbi, zaman

Hiçbir Zaman Tâbi Millet Olmadık !

Eski 11-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiçbir Zaman Tâbi Millet Olmadık !

Ey bu toprakları tam binyıldır kanıyla sulayan Türk!!
Bugün çok büyük tehlikeler karşısındasınHer tarafın düşmanlarla sarılmıştır
Bunlar silahlı düşmanlardırBunlardanda tehlikeli bir iç düşman vardır
Bunu görmezsen,sen kendine dönmezsen,seni öyle bir döndüreceklerki buna sende şaşırıp kalacaksın
Zira kuvvetli olan,herzaman heryerde zayıf olanı döndürür,kendine benzetir

Düşman milletin üzerine yalnız topla tüfekle gelmezBazen ve ekseriya türlü propoganda,türlü vasıtalarla gelir
Bu vasıtalar; filmler,kitaplar,mecmualar,yabancı zevkler,eğlenceler,adetler kısaca yabancı kültürlerdir
Biz buna "kültür emperyalizmi" diyoruz

Bu emperyalizm toplu tüfekli,askeri,siyasi emperyalizmden daha tehlikelidir

Tarihte bir milletin tamamen zorla,Askeri istilalarla yokedildiği görülmemiştir

Askeri,siyasi taarruzlarla imparatorluklar,devletler yıkılır,yokolurMilletler asla
Milletler ancak yabancı kültürlerin,dinlerin tesiri altında kendi adet an'ane ve milliyet hususiyetlerinii kaybettiği takdirde yokolur Tarihten silinir

Heryerde ve herşeyde yabancıları üstün görmek,onlara benzemeye çalışmak,beslemeler gibi
herşeyi peynire,ekmeğe varıncaya kadar onlardan beklemek,onların yollarına düşmek,kollarına atılmak
Bütün bunlar büyük Türk Milletinin haysiyetine,şerefine yakışır şeyler değildir
Türk Milleti benzeyen bir millet değil kendisine bnzeten bir millettir
Türk Milleti besleme değil besleyen bir millettir
Nice nice tahtlar,taçlar devrilmiş,nice nice milletleri himayesine almış,
onları korumuş,beslemiş bir millettir
Türk Milleti bütün tarih boyunca ağa Millet,paşa Millet olmuşlardırBesleme Millet, taabi Millet değil

Geçmişine,ecdadına,tarihine bağlı her Türk münevverini kültür istismarcılarına,
kültür emperyalistlerine karşı mücadeleye davet ediyorum
Mehmetçik nasıl vatan sınırlarını düşmanlara karşı müdaafa ediyorsa,bizlerde aynı iman,aynı heyecan,aynıı şuur ile milli kültür sınırlarımıza dikilerek,türlü maskeler,türlü kılıklar altında memleketimize girmeye çalışan bu yabancı,yalancı ve talancı zevklere,kültür emperyalistlerine karşı mücadele edeceğiz
Bu mücadelede "ben" yokuz "biz" varızKOSKOCA BİR MİLLETİN İSTİKLALİ,İSTİKBALİ VAR

Çanakkaleyi geçemeyen kuvvet,bugün türlü kılıklar,türlü şekiller ve tertipler altında geçmeye çalışıyor

Sözde münevverlerimizde asrilik,garpçılık,modern gibi monden kelimelerin arkasına sığınarak bu girişi hızlandırmakta, Türkiye'yi yabancı zevklerin,yabancı hayatların,adetlerin bir panayırı haline getirmektedirler

Noel babaya kadar bizim olmayan,bizden olmayan bir kültürün tesirini görmekteyiz

Midemizde amerikan peyniri,ağzımızda amerikan şarkıları,bugün -misalen- domuz eti yemek asriliğin ileri fikirliliğin alameti farikası sayılmakta,aksini yapmak ise geri kalışımızın sebeplerinden biri gösterilmektedir

Büyük şehirlerimizi dolaşınızKitapçı vitrinlerinin önünde durunuzVitrinler baştan aşağıya yabancı kitaplarla doludur
Türkçe kitap ve dergiler sanki onların kavası,hizmetçisi,kapıcısı gibi

Bu renk renk,boy boy son ekselans kitapların arkasında silik, korkak duruşlarıyla bir sığıntı,yabancı sefaretlere iltica etmiş bir mülteci durumunda

Biz batı tekniğinin asla aleyhinde değilizSözlerimiz yanlış anlaşılmasın

Bizim üzerinde durmak istediğimiz şey bizi biz yapanı,bizi diğer milletlerden ayıran hususiyetlerimizin bir hiç pahasına,silip süpürülmek istenmesi

Koskoca bir mazisi,medeniyeti olan bu milletin temsil edilmesi;
yabancılara benzeme,benzetilme tehlikesidir

İşte bu tehlikeye karşı milliyetçi,mukaddesatçı Türk gençliğini tüm bunlarla mücadeleye davet ediyoruz
Tarihlere istikamet veren,kıt'alara hükmeden bir Millet,kendisine benzetilemez,temsil edilemez

BİZ TÜRK DOĞDUK
TÜRK KALACAĞIZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com