|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
albüm, heper, iyileriyle, seçil, tanitimi |
![]() |
Seçil Heper - En İyileriyle 2 Ve 3 (2 Cd) / Albüm Tanitimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seçil Heper - En İyileriyle 2 Ve 3 (2 Cd) / Albüm TanitimiSeçil Heper - En İyileriyle 2 ve 3 (2 CD) / Albüm Tanitimi Albüm İçeriği Ne Dert Kalır Ne Hüzün Söz: Vehbi Cem Askun Müzik: Sadettin Kaynak Söyle Sevgili Söz: Vedat Yonca Müzik: Munir Nurettin Selçuk Menekşe Gözler Hülyalı Söz - Müzik: Yesari Asım Arsoy Yaklaşıyor Gün Be Gün Söz: Selahattin İnal Müzik: Yusuf Nalkesen Göze mi Geldim Söz - Müzik: O ![]() Senin Sesini Söz - Müzik: Sadi Hoşses Ayva Çiçek Açmış Söz - Müzik: Anonim Bir Zamanlar Maziye Bak Söz - Müzik: Şükrü Tunar Biraz Kül Biraz Duman Söz: Ümit Yaşar Oğuzcan Müzik: Avni Anıl Elbet Bir Gün Buluşacağız Söz - Müzik: Mustafa Seyran Sevmediklerine Gönül Avutma Söz - Müzik: Mısırlı İbrahim Efendi Ayrıldı Gönül Söz - Müzik: Zeki Duygulu Mey-i Laline Dil Mestane Olsun Söz - Müzik: Tatyos Efendi Sönmez Artık Söz - Müzik: Kadri Şençalar Batan Gün Kana Benziyor Söz: Necdet Rüştü Efe Müzik: Sadettin Kaynak Arabaya Taş Koydum Söz - Müzik: Anonim CD 2: Seneler Seneler Söz: Cansın Erol Müzik: Erdoğan Berker Yollarda Aradım İzlerini Söz - Müzik: Mustafa Günay Seni Ben Unutmak İçin Sevmedim Söz - Müzik: Amir Ateş Bir Çift Sevdalı Bakışın Söz - Müzik: Taner Şener Gözyaşlarım Dinmiyor Söz: Şükriye Aka Müzik: Erdoğan Berker Biliyorsun Bir Zamanlar Söz - Müzik: Alaeddin Şensoy Sevgi Çiçekleri Söz: Ayten Baykal Müzik: Bilgi Özgen Gerçek Sevgiyi Göster Söz: Ayten Baykal Müzik: Erdoğan Berker Ankara'da Bekliyorum Söz - Müzik: Osman Babuşcu Boş Mektup Söz: İ ![]() Bilmiyorum Bilmiyorum Söz: Salih Korkmaz Müzik: Alaeddin Şensoy Kadere Bak Söz: Salih Korkmaz Müzik: Alaeddin Şensoy |
![]() |
![]() |
|