Cemali Kaya - Yolcum &Amp; Yare Mektup / 2010 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cemali Kaya - Yolcum &Amp; Yare Mektup / 2010Cemali Kaya - Yolcum & Yare Mektup (2010) ![]() ![]() 01 Cemali Kaya - YolcumSöz & Müzik: Hasan Durak 02 Cemali Kaya - Dağlarım Şimdi Karlı MıdırSöz & Müzik: Fethi Perilioğlu 03 Cemali Kaya - Sevme YanarsınSöz & Müzik: Rüstem Çıtak 04 Cemali Kaya - Baba YurduSöz & Müzik: Ali Kızıltuğ 05 Cemali Kaya - Sen OlmasanSöz: Gülüser Yorulmaz Müzik: Ali Kurt 06 Cemali Kaya - Hacı Bektaşi VeliSöz: Rıdvan Okyar Müzik: Fethi Perilioğlu 07 Cemali Kaya - Ben Ölmedim KiSöz & Müzik: Mehmet Özcan 08 Cemali Kaya - Dost Gelip Yiyip İçelimSöz: Şah Hayati Müzik: Cemali Kaya 09 Cemali Kaya - Bu SevdaSöz & Müzik: Ünal Koçarslan 10 Cemali Kaya - Yare MektupSöz: Ali Ertekin Müzik: Cemali Kaya 11 Cemali Kaya - Halay Potpori (Anonim)- Tew Gule Nare - Atam Tutam - Güllücan Artist: Cemali Kaya Album: Yolcum & Yare Mektup Company: Arda Müzik Release Date: 22/02/2010 Country: Turkey Language: Türkçe Genre: Türk Halk bilgiler yenilenmiştir =) |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cemali Kaya - Yolcum &Amp; Yare Mektup / 2010resim ve bilgi ekleyniz lütfen ![]() ilginize teşekkür ederim |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cemali Kaya - Yolcum &Amp; Yare Mektup / 2010sayın modum isteğiniz üzere bilgiler yenilenmiştir |
|
|
|