Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albüm, aydından, yeni, şeker

Aydın'dan Yeni Albüm: &Quot;Şeker&Quot;

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aydın'dan Yeni Albüm: &Quot;Şeker&Quot;

Aydın'dan yeni albüm: "Şeker"

90'lı yıllarda ilk çıktığında ona denildi ki; Papyon Aydın 2000'li yıllar da ise eğlenceli şarkısıyla, oldu; Kuşum Aydın 2009 yılında ise Şeker gibi bir şarkıyla karşınızda şimdi de oldu; Şeker Aydın :)
Uzun zamandır yurt dışında çalışmalarını sürdürüyor Bu sürede yurt dışında reklam filmleri ve sahne çalışmalarını da devam ettirdi Aradan geçen zamandan sonra bir de albüm hazırlıkları yapan, nam-ı diğer Kuşum Aydın, yeni bir şarkıyla müzik marketlerde
"Şeker" isimli şarkının söz ve müziği Serdar Ortaç'ait Düzenlemesini ise Suat Aydoğan imzalı Serdar Ortaç'ın, Aydın'a özel olarak hazırladığı şarkının nakaratı ise şöyle;
Aç bana kollarını, buldum çözüm yollarını,
Aşk ölüm değil ki geçer
Cennetin kapıları boşverdim acıları,
Aşk senin gibi bir şeker
Yapımcılığını Yüksel Aman’ın üstlendiği "Şeker" albümü Atlas Prodüksiyon etiketiyle önümüzdeki haftalarda müzik marketlere sunuluyor
Aydın - Şeker
Şeker
Söz & Müzik: Serdar Ortaç
Bir Ses Ver
Söz: İlker Karaman Müzik: Can Kaya
Kıymetli Değil
Söz & Müzik: Murat Güneş
İster Miyim
Söz: Aydın Uğurlular Müzik: Can Kaya
Bir Ses Ver (Club Versiyon)
Söz: İlker Karaman Müzik: Can Kaya

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com