![]() |
Kayboluşumun Anlamı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
Kayboluşumun Anlamı..![]() Hayat ağacının bir başka dalındayım ![]() ![]() Bakışlarımın yerini alıyor şimdi suskunluk ![]() ![]() ![]() Nasıl yorgunum bir bilsen ![]() ![]() ![]() Yine de, özlemini ve özleminin oluşturduğu acıyı tatmamış olsaydım, varlığının mükemmelliğini de keşfedemeyecektim hiçbir zaman ![]() Yüreğimdeki sancı sen olduğundan ve yokluğunun acısında da olmanı istemelerim yattığından bıraktığın bu izleri de seviyorum ![]() Gün olur gelirsin, yalnızlığa yenik gönlünü kırılmış sevdamla avutmak için ![]() ![]() ![]() Ben ben olmam o vakit ![]() ![]() ![]() İçimde yorgun bir martı çırpınıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlığımın sessiz bağırtısı aramızdaki uçurumu hatırlatıyor her dakika ![]() ![]() Gözlerimi kısarak görmeye çalıştığım bir sessizlik bu ![]() ![]() Işıksız sokaklar var gözlerimde ![]() ![]() Kayboluşumun anlamı ![]() ![]() Bensiz ve yorgun ![]() ![]() Nasıl da bekletiyor acımasızca ![]() ![]() Nasıl da yakıyor içimi, sabır taşı gecenin köründe, sabahların koynunda ![]() ![]() ![]() Gözlerimi sonsuz kapayıp yüzünün her bir anını unutmak için çıldırasıya bilinç altımla dövüşeceğim ![]() Bakacak ama görmeyecek, duyacak ama unutacağım ![]() ![]() ![]() Gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla boğuşuyor günlerim ![]() ![]() ![]() Ömrümün savaşını veriyorum kendime karşı ![]() ![]() ![]() Vazgeç, direnme kalbim Vazgeç, bekleme ![]() Sesini duyan yok, Boşa sitem etme ![]() Unut onun gibi, unut sen de ![]() ![]() ![]() Günler süren eziyetin ardından bana kalan kopkoyu hüzünlerle mücadele ediyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğinin bir yarısı bendeydi,diğer yarısı bilinmeyen rüyalara dönüktü ![]() ![]() Bundan sonra yaşanan bir mevsimden geriye kalan sadece siyah beyaz bir fotoğraf ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|