Mortisizm Hakkında... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mortisizm Hakkında...Mortisizm Hakkında ![]() ![]() ![]() Varlığımızın nedenin sorguladığımızda aldığımız yanıtlar bizi yeni sorulara iter Niçin ve neden soruları bizi sonunda hayatımızın sonlandığı ana getirir, ölüm anına Bazen aklıma saçma sapan, kimseyle paylaşmadığım cümlecikler geliyor Belki yıllar önce okuduğum bir kitap belki degözüme çarpan bir gazete küpürü birden hayatımı etkileyen bir dönüm noktası oluyor Bunları sizle paylaşıyorum çünkü sadece düşünüyorum Satanist değilim Allaha inandığım kadar Şeytana da inandım Sonra bir ampül yandı kafamda aslında hayatın kafamızı kurcalayan anlamaya çalıştığımız tek yeri ölüm Ölmek için yaşıyoruz Her planımızı Ölüm üzerine kuruyoruz Doğup gözlerimizi açar açmaz ölüm süreci başlıoyr ve biz ölmeye başlıyoruz Bu kadar ölümü düşününce aklıma mantıklı mantıksız bazı şeyler geliyor onları paylaşıcam sizle![]() ![]() Geceyi yaşa ![]() ![]() ![]() Benim Carpe Nocte'm ![]() ![]() 1 ![]() Beni sadece kendi düşüncelerim yargılayabilir Kötü ve iyi insanoğlunun kalbindedir![]() 2 ![]() İnsanoğlu kesinlikle tanrı'nın soyundan gelmektedir ![]() 3 ![]() Aklınız size hakikati öğretmemişse, inancınız sizi koruyamaz 4 ![]() İstekleriniz görevlerinizin gereğine uymuyorsa, sizin için ümit kalmaz ![]() 5 ![]() geride sizi unutturmayacak bir iyilik/kötülük bırakmadıysanız, ömrünüz boşa geçmiş demektir 6 ![]() Bazı gerçekleri görmek için yaşamın bitmesini beklemek zorundayız 7 ![]() Yaşamın bize verdiği zorluklar bizim yarattığımız hologramik görüntünün bir parçası ![]() 8 ![]() Her zaman değiştirilmesi mümkün olan bir planımızın olması ama bu planın hiç bir zaman uygulanmaması gerekir 9 ![]() varlığımızın farkına vardığımızda, ruhumuzu bir yükseliş yoluna soktuğumuzda kendi planımıza hakimiyetimiz gelişir ![]() 10 ![]() Yaşarken ölümü anlamak, ölümsüzlüğe atılmış bir adımdır ![]() 11 ![]() Ölüm bize yaşamın anlamını anlatmak için var ![]() 12 ![]() Almamız gereken dersler ise yaşamın her anını değerlendirmek, aklını kullanarak hareket etmek, arkamızda bizi unutturmayacak iyilikler/kötülükler bırakmak, sevgimizi/nefretimizi her an paylaşabilmek olmalıdır ![]() 13 ![]() Ölüm aslında bize hayatın bir kum saati gibi akıp gittiğini gösteren zamanı hatırlatır ![]() 14 ![]() Yaşam ve ölüm aslında aynı şeydir ![]() 15 ![]() Zaman, ölümün bir korku olmaması gerektiğini hatırlatır 16 ![]() Yaşamın sonsuzluğuna varabilmek işte bunu anlamak ile mümkün Evreni yaratan Ölüm Yasası bizim var oluş nedenimiz ise sonsuza ulaşmak için bu yasayı uygulamak gerekir
|
|
|
|