Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Cinsellik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
canım, çok, ilişkide, yanıyor, yapmalıyım

İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyım

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlişkide canım çok yanıyor ne yapmalıyım

Yedi aydır biriyle beraberim ancak erkek arkadaşımın penisi çok büyük İlişkide canım çok yanıyor Bu duruma nasıl bir çözüm bulabiliriz? SN/Bursa

Vajina her penis boyuna ve kalınlığına göre kendini ayarlayabilen bir organdır Ancak büyük penisler hem fiziksel, hem de psikolojik olarak kadın için bazen rahatsız edici olabilir Bu durumda erkek arkadaşınızla açıkça konuşmanızda ve yaratıcılığınızı kullanarak her ikinizi de memnun edecek ortak bir yol bulmanızda fayda var Uzun bir ön sevişme ve klitoris uyarısı kadının rahatlaması ve vajinanın genişleyebilmesi için gereklidir Farklı pozisyonlar denemek de faydalı olacaktır

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlişki sırasında canım yanıyor ne yapmalıyım

45 yaşında evli bir kadınım, ilişki sırasında çok acı çekiyorum Eşimin cinsel organının çoğu zaman idrar deliğine girdiğini sanıyorum Bu mümkün mü, yoksa ben o hisse mi kapılıyorum? HB/Tekirdağ

Cinsel ilişki sırasında kendinizi kasmanız ve acı çekmenizin altında yatan nedenlerin belirlenmesi önemlidir Cinselliği keyifli bir şey olarak değil de bir görev olarak görme ya da kendinizi seks yapmaya layık bulmama gibi birtakım psikolojik nedenler, ilişkide acı yaşamanıza yol açabilir Ayrıca yetersiz ön sevişme ve klitoris uyarılmadan ilişkiye girilmesi de acıya neden olabilir Eşinizle nasıl daha tatmin edici bir cinsellik yaşayabileceğinizi konuşabilirsiniz

CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR CEM KEÇE

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

İlişki esnasında canım acıyor

Ağrılarınızın nedenini öğrenin

* Ben 30 yaşında evli bir kadınım Evlendiğim ilk günden beri cinsel ilişki sırasında acı çekiyorum Acı çekmemin nedeni ne olabilir? Ne yapmalıyım? ES/İzmir

Cinsel ilişki sırasında acı ve ağrı yaşamanızın farklı nedenleri olabilir Bu nedenler, fizyolojik ya da psikolojik kökenlidir Ağrılı cinsel ilişkiye biz, 'Disparoni' adını veriyoruz 'Disparoni'de ağrı, vajinada ya da kasık bölgesinde hissedilir

Muayene olun!
Yaşanan ağrı nedeniyle kadın, cinsel ilişki sırasında kendini kasar ve cinsel ilişkiye girmek istemez, zamanla da cinsel isteksizlik oluşur Öncelikle sorunun nedeni tespit edilmelidir Sorun; vajinadaki ya da rahimdeki bir enfeksiyondan, vajinal kuruluktan ya da vajinadaki bir kistten kaynaklanıyor olabilir Ya da eşle ilgili sorunlar, yetersiz ön sevişme ya da kadının cinsellikle ilgili olumsuz duygu ve düşüncelerinden dolayı da ortaya çıkabilir Ben, sizin bir kadın doğum uzmanına muayene olmanızı öneririm Ayrıca eşinizle de cinsel uyumunuzu geliştirebilmek için bir cinsel terapistten uzman desteği alabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

merhaba ben 24 yaşındayım yeni evlendim ilk gecede birlikte olmadan önce acı çekermiyim hissine kapıldım beraber olmaya başlayınca mutluydum ama biraz acı çektim eşimin penisi büyük ve çok hızlıydı iki sorum var hamile kalırmıyım acı çekmemin sebebi psikolojik olabilirmi ?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

3 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama canım çok acıyor ilişki sırasında ve bittikten sonra acı bi süre daha devam ediyor lütfen yardımcı olun bana iyi günler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba ben 4 yillik evliyimevlendiğim günden beri eşimle tam ilişkiye giremedik yani canim çok aciyor sanki yirtiliyormuş gibi zorlasakta olmuyorçocuk isityoruz ama yapamadiğimiz için oda mümkün değil sorun ne olabilir lütfen yardimci olur musunuz?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

ben yeni evlendim 2 gün sonra düğünüm var ve ben cok korkuyorum ilk gecedenn sizce ne yapmalıyım bu işin uyusturması hiç hissetmemesi falan yokmu d nolur acill cevapp istiyorummm SAdece ilk gün acır dedikleri için sadece ilk geceden korkuyorum buyuzden ilk gun ne olursa kullanabılırı yeterki hissetmiyimm o acıyııı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-04-2012   #8
Prof. Dr. Sinsi

Bir erkek olarak yazıyorum ,eş psikoljik olarak eğer seksi arzularsa penisi 20 cm e kadar vajinaya rahatlıkla alabilir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com