![]() |
İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyımİlişkide canım çok yanıyor ne yapmalıyım Yedi aydır biriyle beraberim ancak erkek arkadaşımın penisi çok büyük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vajina her penis boyuna ve kalınlığına göre kendini ayarlayabilen bir organdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyımİlişki sırasında canım yanıyor ne yapmalıyım 45 yaşında evli bir kadınım, ilişki sırasında çok acı çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel ilişki sırasında kendinizi kasmanız ve acı çekmenizin altında yatan nedenlerin belirlenmesi önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL TIP DERNEĞİ BAŞKANI DR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyımİlişki esnasında canım acıyor Ağrılarınızın nedenini öğrenin * Ben 30 yaşında evli bir kadınım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsel ilişki sırasında acı ve ağrı yaşamanızın farklı nedenleri olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Muayene olun! Yaşanan ağrı nedeniyle kadın, cinsel ilişki sırasında kendini kasar ve cinsel ilişkiye girmek istemez, zamanla da cinsel isteksizlik oluşur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyımmerhaba ben 24 yaşındayım yeni evlendim ilk gecede birlikte olmadan önce acı çekermiyim hissine kapıldım beraber olmaya başlayınca mutluydum ama biraz acı çektim eşimin penisi büyük ve çok hızlıydı iki sorum var hamile kalırmıyım acı çekmemin sebebi psikolojik olabilirmi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyım3 yıllık evliyim çocuk istiyoruz ama canım çok acıyor ilişki sırasında ve bittikten sonra acı bi süre daha devam ediyor lütfen yardımcı olun bana iyi günler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne YapmalıyımMerhaba ben 4 yillik evliyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne Yapmalıyımben yeni evlendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlişkide Canım Çok Yanıyor Ne YapmalıyımBir erkek olarak yazıyorum ,eş psikoljik olarak eğer seksi arzularsa penisi 20 cm e kadar vajinaya rahatlıkla alabilir ![]() |
![]() |
![]() |
|