![]() |
Seks İle İlgili Sözler.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seks İle İlgili Sözler..Seks Ile Ilgili Sözler ![]() ![]() "Kadınlar seks için bir nedene ihtiyaç duyarlar ![]() "Seks paranın satın alabileceği en güzel, en doğal şeylerden biridir"- Tom Clancy "Biseksüellik cumartesi akşamını birlikte geçirebileceğiniz birisini bulma şansınızı iki katına çıkarır"-Rodney Dangerfield "Seks dünyaya yeniden gelmeyi gerektiren dokuz nedenden biridir ![]() ![]() "Kız arkadaşım seks sırasında hep gülüyor-ne okursa okusun" -Steve Jobs "Tanrı erkeklere bir penis ve bir beyin verir ama aynı anda ikisine birden gidebilecek kadar kan vermez"-Robin Williams -Kadınların seks istediklerinde takındıkları "o ifade"yi bilir misiniz ? Ben de bilmem? Steve Martin -Seks yapmak briç oynamak gibidir ![]() ![]() -Cinsel uyarılmayı arttıran bir çok *****ik gereç var, özellikle kadınlar için ![]() ![]() -90'ında seks bir halat parçası ile bilardo oynamak gibidir ![]() -Kadınlar yalandan orgazm olabilirler ![]() ![]() -Hockey beyazların sporudur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Annem hiçbir zaman bana 'o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Clinton yalan söylemiştir ![]() ![]() -Bir ankete göre kadınlar erkeklerin önünde soyunurken, başka kadınların önünde soyunmaktan daha çok rahat ediyorlarmış ![]() -Yeni bir tıbbi sorun varmış ![]() ![]() ![]() -Erkek dergilerinde çok az tavsiye bulunur, çunki erkekler şöyle düşünürler; ben ne yaptığımı biliyorum, sen bana çıplak resimleri göster yeter ![]() |
![]() |
![]() |
|