![]() |
Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı..Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı ![]() ![]() Titreyen bir ben yaşlılıktan, Ağlayan gözlerim sensizlikten, Ve isyankar duygularım kaldı özlemekten ![]() Yılların eskitemediği, Başkalarının hissedemediği, Gitmenin bile bitiremediği aşkını yaşıyorum hala ![]() ![]() Taaa ilk günkü gibi ![]() Bizden kalan tek resmimize bakıyorum saatlerdir ![]() Canımın sıkıntısına, yüzümde oluşan tebessüm, Yüzümde oluşan tebessüme, Gözlerimden akan yaşlar karışıyor tane tane ![]() Nedeni sadece bana bakan gözlerin değil, Gözlerime bakan gözlerinle verdiğin özlemin, Gözlerime bakan gözlerinle verdiğin sözlerin, Söylesene hepsimi yalandı, hani nerde hislerin ? Bak işte! Ne sen, ne gözlerin, nede verdiğin sözlerin kaldı, Seni benden halimi görmez gözlerin aldı, Seni benden kendini bilmez bir nisan gecesi çaldı, Beni soracak olursan bitanem; Beni benden, bensiz ölüme gidişin aldı ![]() Ama sanma ki bu kalp dünyada kaldı, Ve sanma ki bu sevgi ellere vardı ![]() Sevgim ve herşeyim, gözyaşlarımla beraber; Birgün kavuşmak üzere, Senin ardından, toprağa daldı ![]() Alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı.. |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı..çok hüzunlu içim acıdı birgun kavuşmak üzere o birgünü görebilecegimi sanmıyorum ümitlerim tükenmek üzere ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı..ümidini yitirme ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı..Güzel şiirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Gidenin ardından yapılacak en güzel şey hiç yaşanmamış gibi davranmaktır,birinin döneceğini beklemek sadece üzüntüyü artırır o kadar,en güzeli hiç yaşanmamış gibi davranıp dönerse de mutlu olmak en güzelidir ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
peri
|
![]() Cevap : Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı..çok haklısınız lakin buda insanın ellinde değilki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Beni Benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı..Amin inşallah ![]() |
![]() |
![]() |