Bir Erkeğin Günlüğünden |
|
|
#1 |
|
Şengül Şirin
|
Bir Erkeğin GünlüğündenBir erkeğin günlüğünden 14 yaşımdayken bir gün bir sevgilim olmasını umuyordum
![]() ![]() ![]() Bir erkeğin günlüğünden 16 yaşıma geldiğimde bir sevgilim oldu ![]() ![]() ama ilişkimizdeheyecan yoktu ![]() ![]() Ben de heyecan verici bir sevgili bulmak için onuterk ettim Üniversitede oldukça heyecan verici bir kızla tanıştım ![]() Ama oda çok duygusaldı ![]() ![]() Durmadan ağlıyor ve onu bırakırsam kendiniöldürmekle tehdit ediyordu ![]() ![]() Ben de daha kendi halinde bir kız bulmak için onu terkettim ![]() ![]() ![]() ![]() 25 yaşındayken kendi halinde sıradan bir kızla çıkmaya başladım ![]() ![]() Ama çok sıkıcıydı![]() ![]() Beni heyecanlandırıp şaşırtmıyordukendi dehiçbir şeyden heyecanlanmıyordu ![]() ![]() Ben de daha maceracı bir kız bulmak için onu terkettim 28 yaşıma gelince daha maceracı bir kız buldum![]() ![]() Ama onunla da yürümedi![]() ![]() Oradan oraya saldırıyor ne istediğini bilmiyordu![]() Evetherşeyi denemek isteyen biri iyi sayılabilir ama insanın bazen gideceği yönü de bilmesi lazım ![]() ![]() Ve ben dehayattan neistediğini bilen bir kız bulmak için onu terkettim ![]() ![]() ![]() 31 yaşında ne istediğini bilen ve ayakları yere basan bir kızla evlendim ![]() ![]() Evet kesinlikle ne istediğinibiliyorduboşandığımızda bütün mal varlığımı istedi ve aldı ![]() ![]() ![]() Şimdi 40 yaşındayım ve tek istediğim ![]() ![]() BİR SARIŞIN !
Cevap : Bir Erkeğin Günlüğünden |
|
|
#2 |
|
VANDETTA
|
Cevap : Bir Erkeğin Günlüğünden![]() ![]() ![]() Valla sağolasın sevgili şengül sayende bugün ilk kez güldüm ![]() Demek ki neymiş,elimizdekilerin değerini bilecekmişiz ![]() ![]() ![]()
|
|