![]() |
SGK’dan Meslek Liselilere Darbe |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() SGK’dan Meslek Liselilere DarbeSGK’dan meslek liselilere darbe Meslek liselerinde zorunlu staj yapan öğrencilerin sağlık sigortaları SGK tarafından durduruldu ![]() Teknik Eğitim Vakfı (TEKEV) Bursa İl Başkanı Fahri Yıldız, meslek liselerinde zorunlu staj yapan ve Çıraklık Eğitim Merkezleri’nde öğrenim gören öğrencilerin sağlık sigortalarının SGK tarafından durdurulduğunu açıkladı ![]() Türkiye’deki işletmelerin en büyük sıkıntısının, meslek eğitimi almış kalifiye elemanı olduğunu aktaran Yıldız, bu ihtiyacın meslek liselerinde yetişen teknisyen ile Çıraklık Eğitim Merkezleri’ne devam eden çırak, kalfa ve ustalarla karşılandığını hatırlattı ![]() Reformla haklar alındı Çıraklık Eğitim Merkezleri ve meslek liselerinde eğitim gören öğrencilerin meslek sahibi yapıldığını dile getiren Yıldız, “Bugüne kadar çıraklar iş kazası, meslek hastalığı ve hastalık sigortası kapsamında SGK sağlık ve sigorta yardımlarından faydalanmaktaydı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : SGK’dan Meslek Liselilere Darbe |
![]() |
![]() |
#2 |
yedirenk
|
![]() Cevap : SGK’dan Meslek Liselilere Darbeofff yaa offf ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|